299

رسوب کتری مفید است یا مضر؟

|
0 دیدگاه
FT__15.09.11_boilingKettle

متخصص تغذیه و رژیم غذایی عنوان کرد رسوب کتری حاوی مقدار فراوانی کلسیم است که مصرف آن برای سلامت قلب بسیار مفید است.

دکتر احمدرضا درستی ، اظهار کرد: به افراد توصیه می‌شود برای جوشاندن آب از کتری‌های استیل، شیشه‌ای و برنز استفاده کنند و به هیچ عنوان از ظروف غیراستاندارد که دارای ترکیبات ناخالص باشند مانند ظروف آلومینیومی و قلع استفاده نکنند.

این متخصص تغذیه و رژیم غذایی با بیان اینکه اگر آب بیشتر بجوشد خاصیت خود را از دست نمی‌دهد، تصریح کرد: مهم‌ترین نکته در جوشاندن آب انتخاب ظروف مناسب است.
وی افزود: برخی افراد رسوب کتری را به دلیل اینکه طعم آب را تغییر می‌دهد از بین می‌برند این در حالی است که رسوب کتری در واقع کلسیم رسوب شده است که برای سلامتی از جمله سلامت قلب بسیار مفید است.

 

0 پسندیده شده
دانیال میکائیلی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.