151

تاثیر گوشت مرغ بر پوکی استخوان؛ خوب یا بد؟!

|
0 دیدگاه
023561576_prevstill

گوشت مرغ یکی از سالم‌ترین انواع گوشت‌هاست که مصرف هفتگی آن می‌تواند فواید بسیاری برای بدن افراد داشته باشد.

یکی از مهم‌ترین این فواید، دریافت پروتئینی مرغوب با حداقل میزان چربی حیوانی (چربی اشباع) است. یعنی افرادی مانند ورزشکاران یا افراد دارای اضافه وزن که به دریافت پروتئین کم‌چرب نیاز دارند، می‌توانند گوشت قسمت‌های سینه و کتف مرغ را در برنامه غذایی خود داشته باشند.

از طرف دیگر، گوشت مرغ حاوی آمینواسیدی به نام تریپتوفان است. به همین دلیل مصرف آن می‌تواند با افزایش ترشح سروتونین در مغز، باعث بهبود خلق‌وخو، کاهش استرس و افزایش آرامش هنگام خواب شود.

خبر خوب برای سالمندان هم اینکه تحقیقات جدید نشان می‌دهند مصرف گوشت مرغ از کاهش چگالی استخوان‌ها هم پیشگیری می‌کند و به این ترتیب، خطر ابتلا به پوکی استخوان را پایین می‌آورد. نکته جالب دیگر در مورد گوشت مرغ اینکه مصرف سینه مرغ باعث کنترل سطح آمینواسیدی به نام هموسیستئین در بدن می‌شود. افزایش سطح این آمینواسید در بدن با بالا رفتن خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی همراه است.

از این رو، اگر می‌خواهید سیستم قلبی سالمی داشته باشید، مصرف منظم سینه مرغ را به شما پیشنهاد می‌کنیم. گوشت مرغ، حجم قابل‌ توجهی از فسفر را هم در خود جای داده است. دریافت فسفر از گوشت مرغ می‌تواند به حفظ سلامت استخوان‌ها، دندان‌ها، کلیه‌ها، کبد و بهبود عملکرد سیستم عصبی مرکزی کمک فراوانی کند.

از طرف دیگر، نمی‌توان از سلنیوم موجود در گوشت مرغ هم چشم پوشی کرد. این ماده معدنی، در بهبود عملکرد سیستم ایمنی، نقش بسزایی دارد و به همین دلیل مصرف سوپ مرغ به افراد سرماخورده یا مبتلا به بیماری عفونی برای تقویت سیستم دفاعی بدنشان توصیه می‌شود. نیاسین ( نوعی ویتامین B ) فراوان موجود در این گوشت سفید هم می‌تواند با سرطان مبارزه کند و جلوی آسیب‌های ژنتیکی را بگیرد.

 

0 پسندیده شده
دانیال میکائیلی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.