66

مواد غذایی را در کیسه های پلاستیکی نگذارید

|
0 دیدگاه
plastic_bags_1200x1200

یک متخصص تغذیه گفت استفاده از کیسه های پلاستیکی برای مصرف و نگهداری مواد غذایی مجاز نیست.

محمد حسین عزیزی متخصص تغذیه با بیان اینکه نان داغ در کیسه های پلاستیکی سبب تولید حرارت می‌شود ؛گفت: هنگام خرید نان تازه آن را در کیسه های پلاستیکی قرار ندهید.

این متخصص تغذیه افزود: حرارت نان داغ در کیسه های پلاستیکی سبب تعرق کیسه و کپک زدن نان می شود.

وی درباره ظروف پلاستیکی بیان کرد: پلاستیک از مواد نفتی و پتروشیمی تولید می شود به همین دلیل در شرایط تماس با مواد داغ و اسیدی ماده ای به نام مونومر (مولکول های کوچکی که تعدادی اتم را در یک ردیف دربر می گیرد) بوجود می آید که این مواد در دراز مدت ممکن است خطرناک و سرطان زا باشد.

عزیزی در ادامه افزود: تولید مواد مانومر در کیسه و تماس با نان باعث ایجاد بیماری هایی همچون ریوی و اختلال گوارشی می شود و سیستم های عملکردی بدن افراد را مختل می کند.

وی در پایان اظهار داشت: بهتر است بجای کیسه پلاستیکی از پارچه استفاده کنید، البته از پارچه های ساده نه رنگی زیرا رنگهای بکار برده شده در آنها نیز شیمیایی است.

0 پسندیده شده
دانیال میکائیلی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.