373

مایکروویو «سرطانی» در کنج آشپزخانه

|
0 دیدگاه
M03A_CategoryHero_MicrowaveOvens_1_Background

استفاده از مایکروویو پخت بسیاری از غذاها را آسانتر می کند اما ایستادن در نزدیکی ماکروویو خطرات زیادی به همراه دارد.

مایکروویو ۲٫۴۵ میلیارد هرتز انرژی تولید می کند و این موضوع ممکن است زمانی که درب مایکروویو بسته است مشکل بزرگی ایجاد نکند اما حقیقت این است حتی ۱۰ هرتز نیز به سلامت بدن انسان آسیب می رساند، بنابراین شما نباید زمانی که مایکروویو روشن است در کنارآن بایستید.

 

مایکروویو می تواند عامل ایجاد برخی مشکلات و بیماری ها در بدن شود که به شرح زیر است

آب مروارید

نقایص هنگام تولد

مقاومت کمتر بدن به عفونت باکتریایی

سرطان

تاثیر استفاده از مایکروویو برای طبخ غذا

 

با توجه به مطالعه انجام شده از سوی هانس هرتل، یک دانشمند سوییسی، پخت و پز مواد غذایی با استفاده از مایکروویو باعث از بین رفتن مواد مغذی غذا می شود.

اشعه مایکروویو منجر به تخریب و تغییر شکل مولکول ها مواد غذایی می شود همچنین ترکیبات رادیواکتیو مضر ایجاد می کند.

در یک مطالعه اثر مایکروویو بر سلامتی بدن مورد بررسی قرار گرفت و برخی علائم در شرکت کنندگان در این مطالعه مشاهده شد که شماری از این عوارض عبارتند از

افزایش قابل توجه میزان کلسترول

کاهش سطح هموگلوبین هستند که باعث کم خونی می شود.

کم شدن تعدادسلول های سفید خون

افزایش در لکوسیت که نشانه ای از مسمومیت غذایی و آسیب سلولی است.

شیر در ماکروفر ۹۶ درصد از آنتی بادی های خود را از دست می دهد.

استفاده از مایکروویو برای تهیه غذا نوزاد می تواند در اسیدهای آمینه آن تغییر ایجاد کرده و منجر به ایجاد مشکلات درسیستم ایمنی بدن او شود.

بسته بودن در مایکروویو به معنای این نیست که شما در امنیت کامل قرار دارید. سعی کنید حداقل ۲ متر از مایکروفر روشن فاصله بگیرید.

0 پسندیده شده
دانیال میکائیلی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.