142

چگونه با سیب درمان کنیم؟

|
0 دیدگاه
desktop-hd-red-apple-wallpaper-original

در بسیاری از متون ادبی و تاریخی ایرانیان باستان از سیب سرخ به عنوان پاداش کار نیک یاد شده است به گونه‌ای که خدایان و اساطیر باستان با اهدای سیب‌سرخ به افراد سلامت، طول عمر و جاودانگی را به آنها هدیه می‌کردند.

آنان که مصرف این میوه را در برنامه غذایی روزانه خود قرار می‌دادند علاوه بر طول عمر  از خواص‌ متنوع سیب برای حفظ سلامت، شادابی و جاودانگی بهره می‌بردند. وقتی از دیدگاه درمانگران طب سنتی و طبیعی به خواص سیب نگاه می‌کنیم به این نتیجه می‌رسیم که پشت این باور اساطیری، منطقی درست نهفته است.

درمانگران طب سنتی بر این باورند که خوردن و بوییدن سیب موجب کاهش فشارخون و کنترل آن در بدن می‌شود. نتیجه‌ای که به تازگی توسط محققان دانشگاه ییل اثبات شده است.

نوشیدن دم کرده پوست سیب با یک قاشق عسل بعد از فعالیت‌های روزانه می‌تواند جایگزین مناسبی برای آرام‌بخش‌های شیمیایی باشد.

یکی از روش‌های درمان کندی و تنبلی عملکرد روده‌ها خوردن سیب آبپز شده در ظرف لعابی است.

نوشیدن آب سیب در ماه‌های آغازین بهار مانع از ابتلا به سرماخوردگی و گرفتگی‌های صدا ناشی از آلرژی‌های فصلی می‌شود.

زنانی که پیش از خواب یک عدد سیب می‌خورند علاوه بر آنکه خوابی آرام را تجربه می‌کنند احتمال ابتلا به سرطان سینه را نیز کاهش می‌دهند، به‌شرط آنکه سیب را با پوست میل کنند.

0 پسندیده شده
دانیال میکائیلی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.