218

شیر جوشیده بهتر است یا خام؟!

|
0 دیدگاه
happens-boil-milk_170693416fabfab4

گروهی از متخصصان اطفال در آمریکا هشدار دادند مصرف شیر خام که غیرپاستوریزه و غیرهموژنیزه است، برای عموم بخصوص زنان باردار، نوزادان و کودکان، خطرناک و ممنوع است.

کمیته بیماری‌های عفونی و کمیته تغذیه در «آکادمی پزشکان اطفال» آمریکا اعلام کرد: شیرخام می‌تواند حامل باکتری‌های خطرناکی چون E. coli و سالمونلا ناشی از حیوانات بیمار و یا تماس با کود آلوده باشد ولی با وجود خطراتی که مصرف شیرخام و غیرپاستوریزه برای سلامتی دارد.

برخی همچنان شیر غیرپاستوریزه می‌خورند و تاکید دارند که خوردن شیرخام با کاهش خطر ابتلا به آلرژی و آسم مرتبط است.

پزشکان خاطر نشان کردند این ادعا که شیرخام حاوی مواد مغذی است و با پاستوریزه کردن آن، چنین موادی در آن‌ها از بین می‌رود تایید نشده است.

مرکز کنترل و پیشگیری امراض آمریکا اعلام کرد: از سال ۱۹۹۸ تا ۲۰۱۱ میلادی، ۱۴۸ بیماری مرتبط با مصرف شیرخام یا محصولات شیرخام گزارش شده که به بستری شدن ۲۸۴ نفر و مرگ دو نفر منجر شده است.

علاوه بر نوزادان و زنان باردار مصرف شیرخام بر سلامت افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند و نیز بر سلامت افراد مسن تاثیر منفی دارد.

0 پسندیده شده
دانیال میکائیلی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.