577

این گوشت را بخورید، آلزایمر می گیرید!

|
0 دیدگاه
o-ALZHEIMERS-facebook

مطالعات نشان می دهد باله ها و گوشت کوسه ماهی حاوی مقادیر بالای نوروتوکسین های مرتبط با بیماری آلزایمر است.

دانشمندان دانشگاه میامی آمریکا در مطالعه ای جدید دریافته اند که غلظت بالایی از مواد سمی مرتبط با بیماری های عصبی در باله ها و ماهیچه های ۱۰ گونه کوسه ماهی وجود دارد.

تیم تحقیق در این مطالعه، باله ها و نمونه های بافت ماهیچه ای ۱۰ گونه کوسه ماهی یافت شده در اقیانوس آرام و اطلس را از لحاظ غلظت دو ماده سمی جیوه و β-N-methylamino-L-alanine (BMAA) بررسی کردند.

دبورا ماش، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «مطالعات اخیر ارتباط بین BMAA با بیماری های عصبی نظیر آلزایمر و اسکلروز جانبی آمیوتروفیک (ALS) را نشان داده اند.»

به گفته محققان در حالیکه هم جیوه و هم BMAA برای سلامت پرخطر هستند، همراه با هم ممکن است دارای تاثیرات سمی قوی تری نیز باشند.

محققان با آزمایشات انجام شده دریافته اند که غلظت جیوه و BMAA در باله ها و ماهیچه های تمامی انواع کوسه ها به قدری هست که تهدیدی برای سلامت انسان تلقی شود.

ماش در این باره می گوید: «نتایج ما بیانگر این موضوع است که انسان های که از بخش های کوسه ماهی نظیر باله، گوشت و غضروف آن استفاده می کنند در معرض ریسک ابتلا به بیماری های عصبی قرار دارند.«

0 پسندیده شده
دانیال میکائیلی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.