88

کمبود اسید فولیک در طول بارداری

|
0 دیدگاه
bigstock-Folic-acid-spilling-from-green-7442574

طبق نتایج یک مطالعه جدید، مصرف مواد غذایی مملو از اسید فولیک با کاهش ریسک تولد نوزاد مبتلا به نقایص قلبی مرتبط است.

محققان دانشگاه بریتیش کلمبیا کانادا داده های حدود ۶ میلیون تولد نوزاد در کانادا را بررسی کردند. این تولدها مربوط به سال های ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۱ بود. در سال ۱۹۹۸، غنی سازی مواد خوراکی با اسید فولیک برای تمام انواع آردها، پاستا و آرد ذرت الزامی شده بود.

در طول دوره مطالعه، در مجموع ۱۱ درصد کاهش در نرخ بروز نقایص مادرزادی قلبی مشاهده شد، اگرچه کاهش در تمامی انواع نقایص قلبی موجود در هنگام تولد مشاهده نشد.محققان دریافتند بیشترین میزان کاهش (بین ۱۵ تا ۲۷ درصد) در نقایص ساختاری قلب، نظیر سوراخ در دیواره قلب یا باریک شدن شریان اصلی (آئورت) که خون را از قلب به بدن می رساند، مشاهده شد.

طبق این یافته ها، هیچ میزان کاهشی در نقایص قلبی ناشی از ناهنجاری در تعداد کروموزوم های نوزاد در هنگام تولد مشاهده نشد.به گفته محققان، کمبود اسید فولیک در طول بارداری می تواند موجب بروز برخی مشکلات شود. این مشکلات شامل آنمی (کم خونی) و نقایص مربوط به مجرای عصبی است.زنان باید قبل از تصمیم به بارداری مصرف مکمل های اسید فولیک را آغاز کنند چراکه میزان کافی این ترکیب از طریق رژیم غذایی تامین نمی شود.

1 پسندیده شده
دانیال میکائیلی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.