108

تأثیر گوشت قرمز بر کلیه

|
0 دیدگاه
3

مصرف گوشت قرمز می‌تواند احتمال بروز نارسایی کلیه را افزایش دهد.

تغییر رژیم غذایی و استفاده از دیگر منابع پروتئینی بجای گوشت قرمز می‌تواند این احتمال را کاهش دهد.

این مطالعه بر روی بیش از ۶۳ هزار تن و به مدت ۱۵ سال انجام‌شده است.

این مطالعه نشان داده است که میزان آسیب گوشت قرمز به کلیه بسته به میزان استفاده از آن متغیر است و هرچه گوشت بیشتری مصرف شود شدت آسیب بیشتر می‌شود.

نتایج نشان داده است در افرادی که بیشترین میزان گوشت قرمز را مصرف می‌کنند احتمال بروز نارسایی کلیه ۴۰ درصد افزایش پیدا می‌کند.

محققان میگویند اهمیت این یافته بیشتر از همه کمک به تغییر در رژیم غذایی افراد مبتلا به نارسایی کلیه است چه مصرف گوشت قرمز در این افراد می‌تواند شدت نارسایی را افزایش دهد.

آن‌ها به این دسته از افراد توصیه می‌کنند برای تأمین پروتئین موردنیاز خود از منابع گیاهی استفاده کنند.

بااین‌حال اگر تمایل آن‌ها به مصرف گوشت است می‌توانند بجای گوشت قرمز از ماهی و مرغ استفاده کنند.

مطالعات قبلی نشان داده است که مصرف گوشت‌هایی که در درجه حرارت‌های بالا طبخ می‌شوند می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان کلیه را بیشتر کند.

0 پسندیده شده
زهرا افرادی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.