66

تأثیر مصرف غذاهای چرب در نوجوانی بر ریسک ابتلا به سرطان سینه

|
0 دیدگاه
1

نوجوانانی که غذاهای حاوی چربی‌های اشباعی زیاد مصرف می‌کنند و مصرف چربی‌های غیراشباعی آن‌ها پایین است پانزده سال بعد سینه‌های سفت‌تری پیدا خواهند کرد.

این یافته ازآن‌جهت اهمیت دارد که سینه‌های سفت‌تر در خانم‌ها ریسک ابتلا به سرطان سینه را افزایش می‌دهد.

محققان میگویند نوع چربی مصرف‌شده به‌توسط فرد می‌تواند نقش مهمی در تولید و حفظ بافت سینه در خانم‌ها ایفا کند و سال‌های نوجوانی زمان بسیار مهمی در تولید این بافت‌ها هستند.

مطالعه ذکرشده با بررسی بافت سینه ۱۷۷ زن در سنین ۲۹-۲۵ سالگی به‌توسط ام آر آی صورت گرفته است.

اطلاعات رژیم غذایی این زنان در سنین ۱۰-۸ سالگی در دسترس بوده است.

محققان میگویند چربی‌های اشباعی در گوشت گاو، گوشت گوسفند، گوشت مرغ با پوست، کره، خامه و پنیر وجود دارد و چربی‌های غیراشباعی در ماهی، گردو، روغن‌زیتون و دیگر روغن‌های گیاهی دیده می‌شود.

0 پسندیده شده
زهرا افرادی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.