253

تأثیر گوشت فراوری‌ شده در سرطان معده

|
0 دیدگاه
1

نوشیدن الکل و مصرف گوشت‌های فراوری‌شده و چاقی سه عامل مهمی هستند که می‌توانند موجب افزایش ریسک ابتلا به سرطان معده شوند.

سرطان معده سومین عامل مرگ‌ومیر به علت سرطان است و شیوع آن در مردان دو برابر زنان است.

مهم‌ترین نکته در کنترل این بیماری تشخیص زودرس آن است که متأسفانه مشکل بوده و بسیاری از بیماران در مراحل پیشرفته آن به پزشک مراجعه می‌کنند.

مطالعات قبلی نشان داده است که سیگار کشیدن و عفونت معده فرد به باکتری به نام هلیکوباکتر پیلوری هم می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان معده را افزایش دهد.

کار در معادن زغال‌سنگ و کروم و کارخانه‌های لاستیک‌سازی و صنایع غذایی هم می‌تواند این احتمال را زیاد کند.

حالا محققین میگویند مصرف بیش از سه وعده الکل و یا معادل بیش از ۴۰ گرم الکل خالص در روز و یا مصرف غذاهای نمک‌سود شده و یا گوشت‌های دودی و یا آن‌ها که با افزودن نگهدارنده های شیمایی تولیدشده‌اند، مصرف همبرگر، بیکن، سالامی، سوسیس و کالباس و هات‌داگ می‌تواند احتمال بروز سرطان معده را افزایش دهد.

همچنین مصرف گوشت‌های کباب شده و حتی گوشت ماهی کباب شده هم می‌تواند این ریسک را زیاد کند.

استفاده از میوه‌ها بخصوص مرکبات می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان معده را کم کند.

0 پسندیده شده
زهرا افرادی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.