83

فندق بمب مواد معدنی و ویتامین

|
0 دیدگاه
%d9%85%d9%88%d8%a7%d8%af-%d9%85%d8%b9%d8%af%d9%86%db%8c-%d9%88-%d9%88%db%8c%d8%aa%d8%a7%d9%85%db%8c%d9%86-%d9%81%d9%86%d8%af%d9%82

میوه فندق سرشار از ویتامین هایA،B1،B2،C،Eو املاح معدنی کلسیم، فسفر، آهن، گوگرد، منیزیم، روی و پتاسیم است.همچنین در ۱۰۰ گرم مغز فندق۶۰۰ کالری، در ۱۰۰ گرم فندق با پوست ۳۰۰ کالری و در یک عدد آن ۱۰ کالری انرژی نهفته است.

به گفته یک متخصص تغذیه ، با مصرف ۱۰ دانه فندق هر فرد می تواند بخش عمده ای از ویتامینEبدن خود را تامین کند البته فندق علاوه بر مزایای مذکور دارای کالری بالایی است و مصرف بیش از اندازه آن می تواند چاق کننده باشد.در میان میوه های روغنی، فندق قابل هضم ترین و مغذی ترین آنها به شمار می رود.

فندق خشک حدود ۷۰ درصد وزن خود مواد چربی و ۱۵ تا ۲۰ درصد مواد پروتئینی دارد و به سبب فقدان مواد هیدروکربنی، مصرف آن به مبتلایان دیابت توصیه می شود.این میوه تقویت کننده معده و روده ها بوده و می تواند سموم بدن را خارج سازد، از این رو اگر بخواهید به این مزیت فندق دست یابید، آن را هنگام گرسنگی مصرف کنید تا روده های شما را تقویت کند.

همچنین بر اساس یک تحقیق مشخص شد که استفاده از مکمل های ویتامینEو مواد غذایی حاوی این ماده می تواند برای درمان بیماران مبتلا به بیماری های کبد ی مفید باشد.

0 پسندیده شده
دانیال میکائیلی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.