195

روغن‌ ماهی و زیتون برای سلامت قلب و عروق مفیدند

|
0 دیدگاه
20

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: روغن ماهی به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب امگا ۳ و روغن زیتون به دلیل دارا بودن مقادیر زیاد اسید اولئیک برای سلامت قلب و عروق مفید هستند.

روغن ماهی، زیتون و مغزها از منابع خوب روغن هستند، روغن ماهی حاوی مقادیر فراوان اسیدهای چرب امگا ۳ است.

روغن زیتون و مغزها اسید اولئیک فراوان دارند، این اسیدهای چرب با تاثیر بر کاهش کلسترول خون برای سلامت قلب و عروق مفید هستند.

مصرف روغن زیتون برای مصارف مختلف پخت مناسب است ولی مانند سایر روغن های مایع به حرارت بالا حساس است، همچنین مصرف آن به عنوان جایگزین سس های سالاد توصیه می شود.

مصرف روغن نباتی مایع به دلیل اینکه فاقد کلسترول است و اسیدهای چرب غیراشباع بالایی که دارد به روغن حیوانی یا جامد نباتی ارجحیت دارد.

ماهی‌های چرب مثل ماهی آزاد، کاد، کپور و غیره، روغن زیتون و مغزها از منابع بسیار خوب روغن هستند، روغن ماهی به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب امگا ۳ و روغن زیتون به دلیل دارا بودن مقادیر زیاد اسید اولئیک برای سلامت قلب و عروق مفید هستند.

مواد لبنی چرب و گوشت پرچربی به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب اشباع موجب افزایش کلسترول خون و بروز بیماریهای قلبی عروقی می شوند بنابراین مصرف این مواد تا حد امکان باید محدود شود.

افزایش کلسترول خون از مهمترین عوامل ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی است، ت بی‌تحرکی و افزایش وزن سبب افزایش چربی خون می شود بنابراین با انجام دادن ورزش‌هایی همچون پیاده روی، شنا و دوچرخه‌سواری وزن خود را کنترل کرده و چربی خون را کاهش دهید.

در صورتی که فردی کلسترول خونش بالاست باید با نظر پزشک دارو مصرف کرده و با ورزش منظم و رعایت برنامه غذایی چربی کمت را فراموش نکند.

0 پسندیده شده
دانیال میکائیلی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.