75

مقصران اصلی سرطان را بشناسید

|
0 دیدگاه
4

گوشت های فرآوری شده از قبیل ژامبون، هات داگ، سوسیس و… می تواند شانس ابتلا به سرطان روده را افزایش دهد.

این گوشت ها در کنار سیگار رتبه نخست عوامل خطر ابتلا به سرطان را به خود اختصاص داده اند.

شواهد کافی برای قرار دادن این عوامل خطر در رتبه نخست برای ابتلا به سرطان روده وجود دارد. ضمناً سرطان های لوزالمعده و پروستات نیز با خوردن این نوع گوشت ها در ارتباط است.

به گفته کارشناسان روزانه هر ۵۰ گرم از این گوشت ها خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و مقعد را تا ۱۸ درصد افزایش می دهد.

البته مقایسه گوشت های فرآوری شده با سیگار مسلماً خشم برخی صنایع را به همراه دارد اما خوردن این محصولات به میزان ۵۰۰ گرم در هفته خطر ابتلا به سرطان روده را بالا می برد.

0 پسندیده شده
زهرا افرادی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.