165

شیر شتر؛ سرشار از ویتامین‌ها و املاح

|
0 دیدگاه
%d8%b4%db%8c%d8%b1-%d8%b4%d8%aa%d8%b1-%d9%88-%d9%88%db%8c%d8%aa%d8%a7%d9%85%db%8c%d9%86

شیر شتر، یکی از شیرهایی است که محبوبیت خاصی در برخی نقاط جهان دارد. هر ۲۴۰ میلی‌لیتر از شیر شتر حاوی ۱۰۷ کالری است و میزان چربی‌های اشباع و کلسترول در آن به‌ترتیب به ۳ گرم و ۱۷ گرم می‌رسد. بعضی افراد تصور می‌کنند که شیر شتر دارای ارزش تغذیه‌ای نیست، اما واقعیت نشان می‌دهد که این شیر سرشار است از ویتامین‌ها و املاح مختلف.

یکی از مطالعات منتشرشده در Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety در سال ۲۰۱۱ میلادی نشان می‌دهد که میزان آهن موجود در شیر شتر، ۱۰ برابر بیشتر از شیر گاو است و میزان ویتامین C آن ۳۵ برابر بیشتر!

مطالعات دیگری نشان داده‌اند که استفاده از شیر شتر می‌تواند برای افراد مبتلا به بیماری دیابت مفید باشد. یکی از مطالعات Journal of Endocrinology and Metabolism در سال ۲۰۱۵ میلادی نشان داده است که نوشیدن شیر شتر در مقایسه با شیر گاو، با افزایش سطح انسولین در بیماران دیابتی مرتبط است.

علاوه بر این، شیر شتر حاوی پروبیوتیک‌های طبیعی است که می‌توانند نقش موثری در حفظ سلامتی روده‌ها ایفا کنند. البته متخصصان توصیه می‌کنند که شیر شتر را هرگز قبل از گذراندن فرآیند پاستوریزه شدن مصرف نکنید. بنابراین، در تهیه و مصرف آن حتما دقت کافی داشته باشید.

دانیال میکائیلی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.