41

قابل توجه بیماران قلبی و کلیوی

|
0 دیدگاه
1

بيماران كليوي و قلبي عروقي از جمله آنها هستند كه بايد در رژيم غذايي خود مواد سديمي از جمله كرفس و اسفناج را كاهش دهند.

بيماران كليوي و قلبي عروقي مستلزم رعايت برخي نكات غذايي مانند

كاهش نمك و مواد سديمي هستند و از اين ميان سبزيجاتي مانند كرفس، اسفناج و حتي برگ چغندر حاوي منابع غني سديم هستند كه مصرف بيش از حد از مواد سديم‌دار موجب تجمع آب و املاح معدني در بدن و به خصوص اطراف چشم آنان شده و به علاوه احتمال بروز سكته‌هاي قلبي و مغزي را در بيماران قلبي عروقي افزايش مي‌دهد.

تجمع آب و املاح بدن در اطراف چشم نمود بيشتري دارد،  دليل آن نيز وجود آب و كيسه‌هاي دائمي آب در زير پلك براي شستشوي چشم است.

كاهش مصرف نمك و مواد سديم دار در افراد قلبي عروقي به قدري مهم است كه توصيه مي‌شود غذا و حتي نان مصرفي خود را بدون نمك استفاده كنند.

0 پسندیده شده
زهرا افرادی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.