226

خواص و کاربرد میوه اژدهایی

|
0 دیدگاه
dragonfruit-lakeatitlan

میوه اژدها (ترجمه فارسی واژه Dragon Fruit) نوعی میوه از گونه کاکتوس و در مناطق مناطق گرمسیری می روید.این میوه را با اسامی دیگری نظیر پاتایا، هو لونگ گور، نانتیکات فروت و تان لانگ نیز نام می برند.

میوه اژدها بومی آمریکای جنوبی و مکزیک بوده و نیز در کشورهای جنوب شرقی آسیا نظیر فیلیپین و مالزی هم کشت می شود.

درخت این گیاه، تنها در شب شکوفه می کند؛ شکوفه های آن بزرگ و سفید هستند و معمولا “گل شب” یا “ملکه شب” نامیده می شوند.

میوه اژدها در پنج رنگ وجود دارد که بسیار آبدار هستند و هر رنگ طعم و مزه مخصوص به خود را دارا می باشد. دانه های درون این میوه مانند سیاه دانه می باشند و از کاشت و پرورش آنها می توان درخت جدیدی بوجود آورد.

درختی که این میوه از آن بوجود می آید پیتایا (Pitaya) نام دارد که ۳۰ تا ۵۰ روز بعد از شکوفه دادن میوه می دهد و در بعضی حالات ۵ تا ۶ بار در سال نیز میوه می دهند!

خواص درمانی میوه اژدها

۱- میوه اژدها دارای انواع ویتامین ها می باشد.

۲- در جلوگیری از سرطان روده بزرگ بسار موثر است.

۳- در جلوگیری از دیابت موثر و مفید می باشد.

۴- هم چنین سرشاز از املاح معدنی است که باعث کاهش کلسترول و تنظیم فشار خون می گردد.

۵- مصرف مداوم میوه اژدها می تواند آسم و سرفه های شدید را بهبود دهد.

۶- میوه اژدها از خاصیت آنتی اکسیدان بالایی بر خوردار است.

رنگ های میوه اژدها

این میوه در ۵ رنگ موجود است:

۱٫ رنگ میوه سفید با پوسته قرمز

۲٫ رنگ میوه قرمز با پوسته قرمز

۳٫ رنگ میوه سفید با پوسته زرد (کمیاب)

۴٫ رنگ میوه صورتی با پوست قرمز

۵٫ رنگ میوه سفید با پوست صورتی

کاربردهای میوه اژدها

از میوه اژدها مربا و شربت هم درست می کنند و شربت درست شده از این میوه دراگونیتی نام دارد.

در صورت خراب شدن این میوه، همانند موز و سایر میوه های گرمسیری، ابتدا روی آن لکه های قهوه ای رنگ ظاهر شده و سپس سیاه می شود.

0 پسندیده شده
زهرا حیدری
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.