29

پیامدهای استفاده از کاچی بعد از زایمان

|
0 دیدگاه
%da%a9%d8%a7%da%86%db%8c-%d8%b9%d8%a7%d9%84%db%8c-%d9%88-%d8%ae%d9%88%d8%b4%d9%85%d8%b2%d9%87

به خانم هایی که تازه زایمان می کنند معمولا مصرف غذاهای مقوی و دسرهایی با طبع گرم پیشنهاد می شود و برای تجدید قوا و دریافت انرژی از دست رفته پس از وضع حمل اطرافیان به تهیه اینگونه غذاها می پردازند کاچی یکی از این غذاهاست.

خوردن کاچی پس از زایمان مشکل خاصی ندارد ولی می توان از منبع دیگری کالری گرفت و انرژی از دست رفته را تأمین کرد.

دکتر امیرحسین رفیعی متخصص طب سنتی گفت: بطور کلی خوردن کاچی بعد از زایمان مشکلی ندارد فقط مادرانی که طبع گرمی دارند، ممکن است جوش بزنند ولی خوردن غذاهای چرب برای مادری که تازه وضع حمل کرده مناسب نیست و مادر را دچار اضافه وزن می‌کند و این اضافه وزن ناشی از چربی غذا و کم تحرکی وی است.

وی در ادامه گفت: کاچی کالری زیادی دارد ولی مادر می‌تواند با رژیم غذایی روزانه مناسب کالری مورد نیازش را از سطح دیگری دریافت کند.

رفیعی افزود: پس از زایمان فرد به دلیل فشار فیزیکی بر روده ها معمولا دچار یبوست می‌شود و بهتر است در روزهای اولیه پس از زایمان مواد غذایی حاوی فیبر مصرف کنند، زیاد مایعات بنوشند و سعی کنند، تحرک داشته باشند و راه بروند تا احتمال اینکه دچار یبوست شوند را به حداقل برسانند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: بهتر است فرد با مشاهده غیر معمول علائم به پزشک مراجعه کند تا ناراحتی‌هایی که مربوط به ناراحتی های بعد از زایمان هستند به مشکلات جدی تبدیل نشوند و در همان مراحل اولیه با نظر پزشک اقدامات لازم انجام شود.

0 پسندیده شده
دانیال میکائیلی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.