73

خطر جدی نوشیدنی‌های داغ و سرطان مری

|
0 دیدگاه
1

« خوردن نوشیدنی‌های داغ در دراز مدت و بر حسب عادت می‌تواند به سرطان مری منجر شود.»

«مواد اسیدی، قلیایی و مواد داغ و پرحرارت ازجمله مواد آزارنده هستند که خوردن آنها باعث آزار مری و حتی زخم و سرطان می‌شود.»

«مواد غذایی داغ به دلیل حرارت زیاد دستگاه گوارشی را می‌سوزاند که نوشیدنی‌‌ها خطر بیشتری دارند.»

«نوشیدنی‌های بسیار داغ در صورت بلعیده شدن به مخاط حفره دهان تا معده آسیب جدی وارد و سطح بیشتری را درگیر سوختگی می‌کند.»

«این آسیب حرارتی همانند سوختگی سطح پوست به صورت خفیف، متوسط و شدید می باشد و با سوزش درد و حتی تاول و زخم همراه است.»

«مواد غذایی جامد و سفت داغ آسیب کمتری به دستگاه گوارش وارد می‌کند و قبل از بلعیده شدن خیلی سریع می‌توان آن را از حفره دهان خارج کرد.»

«مواد جامد بسیار داغ در صورت بلعیده شدن به مری و معده آسیب جدی وارد و باعث سوختگی شدید دستگاه گوارش می‌شود.»

«خوردن نوشیدنی‌های داغ در دراز مدت و بر حسب عادت می‌تواند به سرطان مری منجر شود.»

سرطان مری در شمال کشور به دلیل خوردن چایی داغ شیوع بیشتری دارد. « بر اساس مطالعات انجام شده سرطان مری با خوردن چایی داغ به دلیل سوختگی و تغییر ژن‌ها ارتباط مستقیمی دارد.»

«به منظور پیشگیری از انواع سرطانهای دستگاه گوارش، فرهنگ درست غذا خوردن و نوشیدن باید در سنین کودکی در خانواده‌‌ها نهادینه شود.»

«همچنین مادران هنگام غذا دادن به کودکان باید ماده غذایی را امتحان کنند تا بر اثر داغ بودن به دستگاه گوارش کودک آسیب نرسد.»

1 پسندیده شده
زهرا افرادی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.