88

بوئیدن گل نرگس راهی برای پیشگیری از سرماخوردگی

|
0 دیدگاه
%da%af%d9%84

غلامرضا کردافشاری درباره را‌ه‌های پیشگیری از سرماخوردگی در زمستان اظهار داشت: افرادی که مستعد سرماخوردگی هستند از رفتن به محیط‌هایی که افراد زیادی در آنجا تجمع دارند, پرهیز کنند.
برای پیشگیری از سرماخوردگی افراد می‌توانند یک پیاز و سیر را به‌مدت ۲۴ ساعت در دوغ بخیسانند و بعد از گذشت یک شبانه‌روز ابتدا سیر و پیاز را خورده, سپس دوغ را بعد از آن بخورند.

بوئیدن از عطر‌های گرم مانند بوییدن گل نرگس در فصل زمستان بسیار به پیشگیری از سرماخوردگی کمک می‌کند چرا که قوت بالایی در تحلیل مواد زائد مغز دارد.

خوردن گل‌قند بعد از غذا و در فصل زمستان بدن را از بیماری حفظ می‌کند, گل‌قند عسلی برای سردمزاجان، پیران و افرادی که رطوبت غالب در مغز دارند, بسیار مفید است. گل‌قند عسلی برای افرادی که دچار دردهای مفصلی هستند و در زمستان تشدید پیدا می‌کند, بسیار مفید است. افراد برای تهیه معجون گل‌قند عسلی به داروخانه‌ها و عطاری‌ها مراجعه کنند.

همچنین وی درباره گرسنگی زودهنگام عنوان کرد: یکی از علت‌های گرسنگی، خوردن بیش از حد غذاست. افراد غذاهایی بخورند که قوی و کم‌حجم باشد.

غذاهایی بخورند که ۵ گروه مواد غذایی در آن باشد, خاگینه ترکیبی از آرد به‌علاوه عسل یا شیره انگور است که با آرد، روغن و کمی عسل یا شیره انگور روی آتش حرارت دهند و تخم مرغ را به آن اضافه کنند و با نان سنگک بخورند, این غذا از گرسنگی زودهنگام پیشگیری می‌کند.

0 پسندیده شده
دانیال میکائیلی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.