31

خطر مصرف دل و جگر برای بیماران قلبی

|
0 دیدگاه
%d8%af%d9%84

یکی از توصیه‌های تغذیه‌ای به افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شود، کاهش کلسترول دریافتی‌شان در طول روز است.

از این رو، این افراد باید غذاهای حاوی کلسترول بالا را بشناسند و مصرف آنها را در برنامه غذایی خود، محدودتر کنند.

یکی از این غذاهای خوش‌خوراک و با کلسترل بالا، احشای دام‌ها مانند دل و قلوه و جگر است.

معمولا حجم کلسترول دریافتی از دل و جگر، بیشتر از کلسترول دریافتی از گوشت قرمز خواهد بود.

برخی از افراد به بهانه بالا بودن میزان آهن موجود در جگر، اقدام به زیاده‌روی در مصرف آن می‌کنند.

این در حالی است که افراد کم‌خون و مبتلا به کلسترول بالا یا بیماری‌های قلبی، می‌توانند سایر منابع گوشتی حاوی آهن و دارای کلسترول پایین مانند گوشت بوقلمون را جایگزین جگر مصرفی‌شان کنند.

با این حال، اگر بیماران قلبی، هوس خوردن دل و جگر کردند، می‌توانند تنها ماهی ۱۰۰ گرم از پروتیئن دریافتی‌شان را به این خوراکی‌ها اختصاص بدهند.

البته به‌شرطی که از روغن اضافی برای طبخ آنها کمک نگیرند و این غذا را همراه با سبزی‌های تازه و فراوان مصرف کنند.

0 پسندیده شده
دانیال میکائیلی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.