94

قهوه احتمال سرطان کبد را کاهش می‌دهد

|
0 دیدگاه
1

محققان علوم پزشکی در نشست انجمن بیماری های گوارشی آمریکا اعلام کردند مصرف قهوه به کاهش خطر ابتلا به سرطان کبد کمک می کند.

دکتر «کارلو لا وچیا» و همکارانش در بخش اپیدمیولوژی موسسه «ریسرچه فارماکولوژی» در میلان ایتالیا می گویند بررسی آنان نشان می دهد سلامت انسان به طور جدی به سلامت کبد او وابسته است.

محققان می گویند جلوگیری از ابتلا به سرطان با مصرف قهوه ، به خصوص به تاثیر بازدارنده قهوه در برابر ابتلا به دیابت مربوط می شود.

دانشمندان با مطالعه سه هزار و ۱۵۳ نفر بین سال های ۱۹۹۶ تا ۲۰۱۲ به مطالعه ارتباط سرطان با مصرف قهوه پرداختند. محققان دریافتند کسانی که قهوه مصرف می کنند کمتر از دیگران به سرطان کبد مبتلا می شوند.

سرطان کبد، ششمین سرطان شایع در جهان است و شایع ترین علت مرگ ناشی از سرطان را نیز شامل می شود. هنگامی که سلول ها توانایی تقسیم و رشد عادی خود را از دست می دهند این موضوع منجر به تسخیر، تخریب و فاسد شدن بافت های سالم می شود و در نهایت، سرطان ایجاد خواهد شد.

شایعترین نوع سرطان کبد سرطان موسوم به «اچ سی سی» است که ۹۰ درصد از همه سرطان های کبد را شامل می شود.

عفونت با ویروس های «هپاتیت بی و سی» همچنان عامل اصلی ابتلا به سرطان کبد محسوب می شوند و دیگر مواردی که خطر ابتلا به سرطان کبد را بالا می برند عبارتند از مصرف الکل، دخانیات، چاقی و دیابت.

0 پسندیده شده
زهرا افرادی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.