28

یک برنامه غذایی برای مقابله با سرطان ریه

|
0 دیدگاه
1

سرطان ریه یکی از کشنده‌ترین سرطانهاست.

شاید بتوان یکی از دلایل آن را خاموش بودن علایم این بیماری در ابتدای ابتلا و تاخیر در مراجعه افراد دانست که با بهره‌مندی رژیم غذایی مناسب تا حدودی می‌توان به افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن برای مقابله و درمان این بیماری کمک کرد.

اگرچه ترک سیگار گام اول در پیشگیری و کنترل این بیماری است اما در صورت ابتلای فرد به سرطان ریه باید برخی مواد غذایی را در رژیم غذایی گنجانده شود.
این افراد باید غذا را در حجم کمتر و دفعات بیشتر مصرف کنند. نیاز به املاح و ویتامین‌ها بخصوص ویتـــامین‌های A وC در این بیماری افزایش پیدا می‌کند. از این رو، مصرف انواع میوه‌ها (بویژه سیب)، سبزی‌ها (به ویژه پیاز) و حبوبات (نخود، لوبیا…) می‌تواند نقش بسزایی در کاهش پیشروی سرطان ریه داشته باشد. در صورت کاهش اشت‌ها و ضعف در طول بیماری نیز می‌توان از انواع ادویه (بویژه زردچوبه و زنجبیل) و آب لیمو برای تحریک اشت‌ها استفاده کرد.
مبتلایان به سرطان ریه باید روزانه ۸ لیوان آب بخورند و برای پیشگیری از تحلیل عضلات ناشی از بیماری، فعالیت بدنی سبک ولی منظم داشته باشند.

0 پسندیده شده
زهرا افرادی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.