7

آجیل آفت‌زده نخورید؛ سرطان کبد می‌گیرید

|
0 دیدگاه
1

در ایام نوروز باید در خرید تخمه و آجیل دقت کرد زیرا مصرف آجیل‌های آفت زده به دلیل آنکه «آلفا توکسین» تولید می‌کنند باعث سرطان کبد می‌شود.

بیشتر مردم در ایام نوروز با کنار گذاشتن رژیم غذایی از آجیل و شیرینی استفاده می‌کنند.
بالا بودن میزان چربی تخمه‌ها، مصرف کم و خام آن‌ها را ضروری دانست.
مصرف ۱۰ تا ۲۰ گرم آجیل در روز توصیه می‌شود.
مصرف آجیل و تخمه بصورت شور منجر به افزایش جذب قند شیرینی‌ها و در نتیجه افزایش قند خون می‌شود و خوردن آن‌ها در افراد مبتلا به فشار خون پیشنهاد نمی‌شود.
به کاهش آب دریافتی بدن در این دوران اشاره می شود  و مصرف زیاد آب، سبزیجات و میوه‌های فیبردار برای جلوگیری از یبوست پیشنهاد می‌شود.

مصرف میوه‌های کم کالری مانند خیار  جایگزین مناسبی برای آجیل‌هااست .

برای اصلاح انرژی دریافت شده بهتر است ازغذاهای ساده مثل سالاد، نان و پنیر، ماست و خیار و یا کدوی پخته برای ناهار و شام استفاده کرد و از مصرف غذاهای آماده پرهیز شود.
شیرینی‌های خشک با اندازه‌های کوچک، چربی و انرژی کمتری به نسبت شیرینی‌های‌تر و خامه‌ای دارند.

استفاده از میوه‌هایی مانند کیوی، سیب، موز، پرتقال که پوستشان قابل جدا شدن است جایگزین مناسبی برای مصرف خوراکی‌هایی نظیر پفک و شیرینی است.
در مسافرت‌ها به علت بی‌اطلاعی از نحوه شست و شو و تهیه مواد سالاد از مصرف آن خودداری کرده و بهتر است همراه غذا از آبلیمو، سرکه و یا آبغوره استفاده شود.

0 پسندیده شده
زهرا افرادی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.