14

مواد رنگی پاستیل و پفک سرطانی‌اند

|
0 دیدگاه
1

نه تنها مواد رنگی موجود در برخی خوراکی‌ها مانند پفک و پاستیل اثرات سرطان‌زایی دارند بل که هر گونه مواد غذایی اعم از سالم و یا غیر سالمی که مصرف می‌کنیم می تواند اثر پیشگیری و یا تشدید کننده در ابتلا به سرطان داشته باشد.

یک سلول تنها با یک تغییر ژنتیکی سرطانی نمی‌شود بلکه ۳ تا ۷ تغییر ژنتیکی نیاز دارد. اگر تغییرات ژنتیکی در سلول‌های زایشی اتفاق بیفتد به نسل بعد منتقل می‌شود و امکان سرطانی شدن سلول‌ها افزایش می‌یابد.در سلول‌های زایشی به دلایل مختلف جهش ایجاد می‌شود که این تغییرات همانند ارث انتقال می‌یابد به همین دلیل افرادی که به سرطان خانوادگی مبتلا می‌شوند سنشان از سطح میانگین پایین‌تر است.
هر گونه مواد غذایی اعم از سالم و یا غیر سالمی که مصرف می‌کنیم می تواند اثر پیشگیری و یا تشدید کننده در ابتلا به سرطان داشته باشد.
در خصوص آلوده بودن میوه و سبزی‌ها به نیترات نمی توان به راحتی قضاوت کرد ولی باید گفت، نیتروزامین بر روی سلول‌های DNA تاثیر می گذارد و سلول‌ها را به سمت سرطانی شدن می‌برد.
مواد گوشتی فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس و سبزی‌ها از منابعی هستند که نیترات دارند.

0 پسندیده شده
زهرا افرادی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.