413

چه نوع شکلاتی بخوریم خوب است؟ تلخ یا شیرین

|
0 دیدگاه
chocolate_625x350_81434346507

محققان آمریکایی موفق به تولید شکلات شیری شده اند که ضمن برخورداری از مواد مغذی شکلات تلخ، مزه آن تغییر نمی کند.

محققان دانشگاه ایالتی نورث کارولینا با اضافه کردن مواد فنولیک ناشی ازپوست بادام زمینی به شکلات شیری، به آن همان خاصیت آنتی اکسیدانی شکلات تلخ را تولید کردند.

این ترکیبات به صورت یک پودر شیرین خوراکی در شکلات شیری گنجانده شد تا فواید سلامتی این محصول را تغییر دهد.

محققان در مجله Food Science نوشتند، در مجموع به ۸۰ نفر شکلات شیری با عصاره پوست بادام زمینی و شکلات شیری عادی داده شد و هیچکدام تفاوت میان این دو شکلات را تشخیص نداد.

آزمایش ها نشان دادند که میزان پوست بادام زمینی افزوده به این شکلات به اندازه کافی بر مزه آن تاثیری نداشت که افراد بتوانند این تفاوت را تشخیص دهند.

محققان خاطر نشان کردند که در صورت استفاده از عصاره پوست بادام زمینی در محصولات تجاری، مصرف کننده ها می توانند از محصولات با مزه خفیف بادام زمینی لذت برده و در عین حال از فواید اثبات شده این ترکیبات برای سلامتی بهره مند شوند.

1 پسندیده شده
دانیال میکائیلی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.