59

پروبیوتیک به معنای «برای زندگی» است

|
0 دیدگاه
9

مصرف روزانه ۲۵۰ گرم ماست و محصولات لبنی پروبیوتیک طی ۱۴ روز پیایی تاثیرگذار است.

در فرآیند تخمیر، بر خلاف سایر روش های نگهداری مواد غذایی برای طولانی مدت، تعداد میکروب ها با هدف ارتقای کیفیت مواد افزایش می یابد که البته منظور، میکروب های مفید است.

برای تهیه ماست با استفاده از مایه ماست که سرشار از باکتری های آغازگر است، فرآیند تخمیر انجام می شود.

مصرف مواد لبنی برای بعضی افراد مشکلات گوارشی به همراه دارد، به عنوان مثال، نژاد زرد با مصرف شیر دچار مشکل می شوند؛ به گونه ای که اگر نوزاد تا ساعات طولانی بعد از نوشیدن شیر از شیر مادر استفاده نکند، آنزیمی در بدنش از بین می رود.

این در حالی است که مصرف محصولات تخمیری لبنی ارزش افزوده غذایی بسیاری برای افرادی که نمی توانند شیر را به راحتی مصرف کنند، به همراه دارد.

با تبدیل شیر به ماست، پروتئین ها دچار تغییر می شوند و برخی از قندهای موجود در شیر به اسید لاکتیک در ماست تبدیل شده اند.

ضمن اینکه PH شیر خنثی است،؛ اما ماست PH پایین دارد و بنابراین احتمال رشد میکروب های بیماری زا در ماست کمتر است؛ اما این به معنای عدم فاسد شدن این محصول لبنی نیست.

دریافت کلسیم با مصرف قندهای ساده تر ارتباط مستقیم دارد، پروبیوتیک به معنای «برای زندگی» است. با افزایش باکتری های مفید در دستگاه گوارش، قطعا بدن سالم تری خواهیم داشت.

به محصولاتی پروبیوتیک اطلاق می شود که مقدار باکتری های مفید در میلی لیتر برابر با میلیون در لحظه مصرف باشد و در روده جایگزین شود.

0 پسندیده شده
زهرا افرادی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.