148

آلزایمر و فشار خون در کمین دوستداران مواد قندی و شیرین

|
0 دیدگاه
1

تحقیقات نشان می‌دهد مصرف زیاد مواد قندی و شیرین احتمال ابتلا به بیمار‌های کلیوی، فشار خون بالا، اختلال حواس و آلزایمر را در افراد افزایش می‌دهد.

در حال حاضر بیماری‌های قلبی عروقی علت مرگ در افراد بالای ۳۰ سال و دومین عامل مرگ در افراد ۱۵ تا ۵۹ سال است، در ایران شیوع دیابت حدود ۱۰ درصد گزارش شده است و بر اساس آمار، حدود ۵۰ درصد زنان و ۳۹ درصد مردان ۱۵ تا ۶۴ سال در کشور دچار اضافه وزن و چاقی هستند.
طبق بررسی‌ها میزان مصرف روزانه قند و شکر هر فرد ایرانی روزانه ۶۶ گرم است در حالی که بر اساس سبد مطلوب غذایی مصرف روزانه قند و شکر حدود ۴۰ گرم توصیه شده است.
تحقیقات زیادی نشان داده است که سرطان پانکراس، بیماری های کیوی، فشار خون بالا، بیمار‌ی‌های قلبی، نقرس، آلزایمر از عوارض مصرف زیاد مواد قندی و شیرین هستند.
افزایش مصرف روغن و چربی به ویژه چربی های اشباع از طریق مصرف بی‌رویه فست فودها و غذاهای چرب و سرخ شده موجب افزایش شیوع بیماری‌های غیر واگیر همچون سرطان، دیابت، بیماری‌های قلبی و عروقی و فشار خون می‌شوند.
بر اساس مطالعات، سبد غذایی مطلوب که در سال ۹۱ لحاظ شد، نشان داد که سرانه مصرف روزانه روغن و چربی ۴۶ گرم است که از سبد مطلوب غذایی (معادل ۳۵ گرم) بیشتر است.
به منظور فرهنگسازی و ارتقای سطح سلامتی مردم بسیج ملی آموزش همگانی تغذیه سالم با شعار کمپین ملی “غذای سالم” با هدف کاهش مصرف قند، نمک و چربی از اول دی ماه در کشور اجرا می‌شود.

0 پسندیده شده
زهرا افرادی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.