54

۸ نکته تغذیه‌ای در ماه رمضان

|
0 دیدگاه
2

سبزی را در افطار میل کنید. چرا که خوردن سبزی در سحری ممکن است منجر به تشنگی در طول روز بشود.

برای پیشگیری از احساس تشنگی مصرف ۶ تا ۸ لیوان آب درفاصله افطار تا سحر مفید است.

روزه‌داران برای پیشگیری سوزش معده باید از مصرف زیاد غذاهای شیرین و چرب مانند زولبیا و بامیه در سحر یا افطار پرهیز کنند.

میوه‌هایی برای افطار تا سحر

خیار، هندوانه، خربزه، انگور، گلابی و زرد آلوی تازه یا برگه زردآلو برای تامین آب بدن مفیدند.

چرا سحر و افطار خرما بخوریم‌

زیرا خرما سرشار از انرژی است و از خستگی در طول روز جلوگیری می‌کند.

اگر می‌خواهید دهانتان کمتر طی روزه‌داری بو بگیرد، بعد از مسواک موقع سحر دهان خود را با آب و نمک بشویید.

هیچ‌وقت مخصوصا در سحرها از نوشیدنی‌های کارخانه‌ای بویژه نوشابه‌های گازدار ننوشید.

در وعده سحر از سس مایونز استفاده نکنید زیرا سبب تشنگی می‌شود.

به جای آن از آبلیمو، سرکه و کمی روغن زیتون استفاده کنید.

1 پسندیده شده
زهرا افرادی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.