26

رژیمی که خطر مرگ را ۱۵ درصد کاهش می دهد

|
0 دیدگاه
4

مطالعات جدید محققان نشان می دهد که دستورالعمل غذایی ارایه شده توسط دولت ژاپن در سال ۲۰۰۰ میلادی، یکی از سالم ترین برنامه های غذایی است که احتمال مرگ و میر را ۱۵ درصد کاهش می دهد.

ژاپن در صدر کشورهایی قرار دارد که امید به زندگی در آن بسیار بالا است و افراد طول عمر بالایی دارند.

فاکتورهای زیادی در طول عمر نقش دارند و رژیم غذایی یکی از مهمترین عوامل محسوب می شود.

مطالعه جدید محققان مرکز ملی بهداشت و پزشکی در ژاپن نشان می دهد دستورالعمل های غذایی که در سال ۲۰۰۰ میلادی توسط دولت ژاپن معرفی شد، عوامل خطر مرگ و میر از جمله بیماری های قلبی و سکته را به میزان قابل توجهی کاهش داده و سبب افزایش میزان سلامت عمومی شده است.

این مطالعه نشان می دهد دلیل موفقیت این رژیم غذایی، تعادل در میزان کالری دریافتی و مصرفی و استفاده از حبوبات، سبزیجات، انواع میوه، سویا، تخم مرغ و محصولات لبنی و کاهش مصرف شیرینی و چربی است.

در این دستور العمل آمده است که افراد باید در طول روز به این وعده های غذایی دقت کنند

-روزی پنج تا هفت وعده غلات شامل برنج، نان، نودل و پاستا.

-روزی پنج تا شش وعده سبزیجات.

-روزی سه تا پنج وعده ماهی و گوشت (تخم مرغ و سویا).

-روزی دو وعده شیر و محصولات لبنی.

-روزی دو وعده میوه.

منظور از هر وعده حدود ۷۰ گرم درنظر گرفته شده است و مصرف آب و چای سبز به میزان دلخواه مجاز است. از طرفی فعالیت بدنی زیاد توصیه شده است.

این مطالعه نشان می دهد رعایت دستورالعمل بالا، احتمال مرگ و میر را ۱۵ درصد کاهش می دهد.

0 پسندیده شده
زهرا افرادی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.