401

این گونه بدون نمک به غذا طعم دلپذیر بدهید

|
0 دیدگاه
3

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: استفاده زیاد از نمک سلامتی افراد را تهدید می‌کند اما می‌توان با جایگزین‌هایی آن را از غذاها حذف کرد و همچنان غذا با طعم عالی داشت.

اگر می‌خواهید طعم شوری در زندگیتان جاری باشد به جای نمک معمولی از نمک رژیمی استفاده کنید و به هیچ عنوان نمک را به سفره‌هایتان وارد نکنید. به دلیل آن که نمک طعام از کلروسدیم و نمک رژیمی از کلروپتاسیم تشکیل شده، استفاده از نمک رژیمی در ضرورت توصیه می‌گردد.

نمک رژیمی نه تنها باعث بالا رفتن فشارخون نمی‌شود بلکه باعث کاهش فشارخون شده و به سلامتی قلب و عروق هم کمک خواهد کرد.

سازمان بهداشت جهانی معتقد است افراد باید زیر ۶ گرم نمک در روز استفاده کنند که متأسفانه در کشور ما این میزان بیشتر است زیرا تمامی افراد نمک زیادی مصرف می‌کنند اما باید گفته شود تا جایی که امکان دارد به جای نمک از چاشنی‌های دیگر مثل فلفل، زنجبیل، دارچین، آویشن یا طعم دهنده‌های دیگر در غذاها استفاده شود.

افرادی که فشارخون بالا دارند با مصرف زیاد نمک وضعیت‌شان بدتر خواهد شد و بالا رفتن فشارخون دلیل برای سکته‌های مغزی و قلبی است پس توصیه می‌کنیم افرادی که فشارخون دارند از نمک به میزان محدود استفاده کنند.

0 پسندیده شده
زهرا افرادی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.