54

معجزه استفاده از تخم مرغ در سالاد

|
0 دیدگاه
8

استفاده از تخم مرغ در سالاد سبب می‌شود بدن مواد مغذی و مفید بیشتری جذب کند.

سالاد وعده غذایی سالمی است که مواد سالم و مغذی زیادی را به بدن می‌رساند. اما برخی از مواد استفاده شده در سالادها از جمله آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد مغذی آن قابل حل در چربی هستند و این بدان معنا است که بهتر است آن‌ها را با چربی بخورید تا خواص آن جذب بدنتان شود.

راهی بسیار آسان، ارزان و در عین حال موثر برای سالم‌تر کردن سالادها، افزودن تخم مرغ به آن‌ها است. از این طریق مواد مغذی بیشتری از مواد موجود در سالاد جذب بدن شما می‌شود. البته نیمرو نباید به سالاد اضافه شود بلکه تخم مرغ باید به صورت آب‌پز یا نیمه‌آب‌پز به سالاد اضافه شود.

زمانی که شما ۱٫۵ تا ۳ تخم‌مرغ آب‌پز به سالادتان اضافه می‌کنید سبب می‌شوید که با مصرف سالاد لوتئین و زیگزانتین بیشتر یعنی حدود ۴ تا ۵ برابر به بدنتان جذب شود.

به همین علت سالاد با تخم مرغ نسبت به سالاد بدون تخم‌مرغ بسیار مفیدتر و سالم‌تر است.

علاوه بر این مصرف تخم مرغ پخته با سبزیجات نیز برای بدن بسیار مفید است زیرا جذب کاروتنوئید را به بدن افزایش می‌دهد.

یادتان باشد که نباید زرده تخم‌مرغ را جدا کنید زیرا زرده تخم مرغ در سالاد بسیار مفید است و چربی موجود در آن سبب جذب مواد مغذی سالاد می‌شود.

0 پسندیده شده
زهرا افرادی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.