33

آفت کش ها عامل ابتلا به پارکینسون

|
0 دیدگاه
2

طبق یک مطالعه جدید، آفت کش های موجود در شیر در اوایل دهه ۱۹۸۰ مرتبط با علائم بیماری پارکینسون در انسان های امروزی است.

محققان با بررسی مردان آمریکایی-ژاپنی تبار ساکن در هاوایی دریافتند افرادی که در شروع مطالعه بیش از ۲ فنجان شیر در روز می نوشیدند در مقایسه با مردانی که روزانه کمتر از دو فنجان شیر می نوشیدند، به طور میانگین ۳۰ سال بعد سلول های مغزشان در منطقه موسوم به «جسم سیاه» ۴۰ درصد کمتر بود. لازم به ذکر است که در منطقه هاوایی غالباً از مواد آفت کش استفاه می شده است.
به گفته محققان، نابودی سلول های این منطقه از مغز می تواند علامت اولیه بیماری پارکینسون باشد و از چندین دهه قبل از بروز هر نوع علامت مشهود بیماری آغاز می شود. در آغاز مطالعه مردان دارای میانگین سنی ۵۴ سال بودند.
محققان اذعان داشتند که ارتباط بین مصرف بیشتر شیر و نابودی سلول ها در این منطقه از مغز در بین مردان سیگاری وجود نداشت.
همچنین محققان دریافتند که بقایای بجامانده از آفت کش ها، موسوم به اپوکسید هپتاکلر، در مغز ۹۰ درصد از مردانی که بیشتر شیر نوشیده بودند وجود داشت، در حالیکه در مغز افرادی که اصلاً شیر نخورده بودند این رقم ۶۳ درصد بود.
در دهه ۱۹۸۰، مقادیر بالای آفت کش در منابع شیر هاوایی یافت شد، چراکه در آن زمان در این منطقه از آفت کش ها برای کنترل صنعت آناناس استفاده می شد.
در این مطالعه، محققان وضعیت ۴۵۰ مرد آمریکایی ژاپنی تبار را به مدت بیش از ۳۰ سال تا زمان مرگ شان تحت نظر داشتند و بعد از مرگشان آنها را کالبدشکافی کردند.
یافته های این تحقیق بیانگر آن است که رژیم غذایی در پیشرفت بیماری پارکینسون نقش دارد.
به گفته محققان این تحقیق، اکثر افرادی که شیر می نوشند مبتلا به بیماری پارکینسون نمی شوند، بلکه افراد باید نسبت به خوردن مواد خوراکی آلوده به آفت کش ها مراقب باشند.

0 پسندیده شده
زهرا افرادی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.