104

برای جلوگیری از سرطان معده سبزیجات سفید مصرف کنید

|
0 دیدگاه
6

پزشکان معتقدند افرادی که بیشتر از سبزیجات سفید مصرف می‌کنند، احتمال ابتلا به سرطان معده در آنان یک سوم کاهش می‌یابد.

متخصصان چینی دریافتند که مصرف سبزیجات سفید همچون سیب زمینی، پیاز و گل کلم، احتمال ابتلا به این سرطان را کاهش می‌دهد در حالی که مصرف مواد الکلی، نمک و غذاهای فرآوری‌شده موجب افزایش خطر ابتلا به سرطان معده می‌شود.

سرطان معده عامل مرگ روزانه حدود ۱۳ نفر در انگلیس است و شانس ادامه حیات این بیماران ۱۰ سال پس از ابتلا به آن ۱۵ درصد است.

تمام سبزیجات حاوی ویتامین C هستند. این ویتامین که در سیب زمینی نیز وجود دارد به عنوان آنتی اکسیدانی برای مقابله با استرس سلولی در معده عمل می‌کند. مصرف روزانه حدود ۵۰ گرم از این ویتامین خطر ابتلا به این بیماری را تا هشت درصد کاهش می‌دهد.

پزشکان برآورد کرده‌اند که به ازای هر ۱۰۰ گرم میوه‌ای که به طور روزانه مصرف می‌شود خطر ابتلا به سرطان به طور میانگین ۵ درصد کاهش می‌یابد.

0 پسندیده شده
زهرا افرادی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.