583

خطرات خوردن قره قروت

|
0 دیدگاه
1

مزه ترش قره قروت از اسید لاکتیک آن است که این ماده بسیار برای بدن مضر و خطرناک می‌باشد.

مزه ترش قره قروت به خاطر درصد بسیار بالای اسیدلاکتیک آن می‌باشد. میزان اسیدلاکتیک قره قروت به قدری زیاد است که می شود گفت خود اسیدلاکتیک است. اسید لاکتیک یک ماده دفعی برای بدن محسوب می‌شود زیرا خون را شدیداً اسیدی کرده و تعادل PH خون را به هم می‌زند.
در بدن انسان مقدار PH متعادل بین ۷٫۳۴ و ۷٫۴۰ می‌باشد که کمی قلیایی است و باید در این محدوده نگه داشته شود در غیر این صورت بعضی از واکنش‌های آنزیمی انجام نمی‌گیرد و تنظیم فعالیت‌های فیزیکی و شیمیایی درون سلولی با مشکل مواجه می‌شود.

 
مصرف قره قروت به شدت خون را اسیدی می‌کند و آن را از حالت قلیایی طبیعی خود خارج می‌کند. بدن برای ترمیم و تصحیح این حالت بسیار مخرب که می‌تواند در صورت ادامه بسیار خطرناک شود و فعالیت ارگان‌ها و سلول‌ها را مختل کند. دست به دامن استخوان‌ها و دندان‌ها می‌گردد تا کلسیم آنها را برای قلیایی کردن خود آزاد کند. این کلسیم آزاد شده از استخوان‌ها سپس توسط کلیه‌ها دفع می‌شود و در نتیجه مصرف قره قروت باعث پوک شدن استخوان‌ها و ضعف دندان‌ها می‌گردد.

 

اسیدلاکتیک قره قروت باعث انواع بیماری‌های قلب و عروق، کاهش نرون‌های مغزی، ضعف حافظه، خورده شدن دیواره سرخرگ‌ها و سیاهرگ‌ها، ضعف سیستم ایمنی بدن، لقی دندان‌ها، تشنج و ضعف اعصاب می‌شوند و اینکه برخی پزشکان قوه قدرت را برای رشد کودکان، کاهش فشارخون و درمان پوکی استخوان و خرابی دندان‌ها تجویز می‌کنند کاملاً اشتباه است.

1 پسندیده شده
زهرا افرادی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.