124

خواص میوه فوجيا

|
0 دیدگاه
img19222207

فیجوآ میوه‌ای است که در برزیل بوجود آمده است. این گیاه از راستهٔ مورد (Myrtales)، تیرهٔ موردیان (Myrtaceae) است. نام این میوه به صورت‌های فیجوآ، فیجوا، فی‌جوآ، فی‌جوا و فیجووا نوشته می‌شود. آن را با نام فوجیا نیز می شناسند. در ایران به طور محدود در استان‌های گیلان و مازندران کشت می شود.

با فرارسيدن اواسط آبان ماه ميوه فوجيا كه از خواص درماني بسيار زيادي برخوردار است در شهرستان‌هاي آستارا و تالش در شمال استان گيلان برداشت می شود.

فوجيا كه اصولا ميوه مناطق مرطوب و نيمه گرمسيری شناخته می شود به اندازه گردو و با رنگي سبز از طرفداران بسيار زيادی در شمال گيلان برخوردار است و محدود بودن ميوه باعث عدم نفوذ آن به ديگر مناطق كشور می شود.

مقاومت مناسب اين ميوه در برابر سرما زمينه مناسبی برای توسعه كشت در شمال گيلان را فراهم كرده است.

اين ميوه از خواص جادويی در درمان گرفتگی شريان های قلب و گواتر ناشی از كمبود يد شناخته می شود.

اين ميوه مقادير قابل توجهی يد ويتامين‌های پی وای و مواد سودمندی مانند كومارين سينكو مارين و متيل بنزوات می باشد.

ميوه فوجيا بصورت خام و همچنين بصورت فرآوری شده مانند مربا شربت  كمپوت و حتی شكلات مورد استفاده قرار می گيرد.

با توجه به سطح بالای استقبال مردم از آن تقريبا كمياب بوده و بعنوان سوغات مناسبی به ديگر نقاط كشور نيز ارسال مي شود.

0 پسندیده شده
زهرا حیدری
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.