271

خواص موز با توجه به تغییر رنگ پوست آن

|
0 دیدگاه
bananas-759x419

موز یکی از لذیذترین و محبوب ترین میوه هاست.این میوه ی محبوب علاوه بر مزه ی لذیذ خواص مفیدی هم دارد.پوست موز در طول مراحل رشد آن تغییر رنگ می دهد و در تمام این مراحل خواص متفاوتی دارا می باشد.

بسیاری از کارشناسان و پزشکان تغذیه بر سر اهمیت موز و به طور کلی میوه ها متفق القول هستند البته باید بدانید که خواص موز با تغییر رنگ پوست تغییر می کند.

نگاهی گذرا به برخی از فواید موز بر اساس مراحل رشد و رسیده شدن

موز سبز: حاوی شکر به مقدار بسیار ناچیز است که در کاهش وزن می تواند مفید باشد و علاوه بر این دارای مواد ضد اکسید شدن و پر از باکتری پروبیوتیک است که برای دستگاه هاضمه و روده ها بسیار مفید است. همچنین موز سبز در جذب مواد غذایی به شکل بهتر کمک می کند.

موز زرد: حاوی شکر به میزان بالا است لذا برای کسانی که بیماری های قند دارند مناسب نیست اما در عین حال برای بقیه مردم یک وعده غذایی سبک و غنی است.

موزی که روی آن نقطه های قهوه ای وجود دارد و نشانه رسیده بودن آن است حاوی میزان بالایی از ماده TNF است که علیه سرطان عمل می کند و مانع از رشد و گسترش سلول های سرطانی می شود.

همچنین موز «سیاه شده» که بسیار رسیده باشد در مقابله با سلولهای غده های سرطانی و متوقف ساختن رشد و گسترش شان مفید است.

0 پسندیده شده
معصومه حیدری
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.