23

لبنیات پرچرب دستگاه ایمنی بدن را تضعیف می کند

|
0 دیدگاه
7

لبنیات پرچرب، بر دستگاه ایمنی، تاثیر منفی می گذارد و روند برخی بیماری های مرتبط با ایمنی را تشدید می کند.

برخی اسیدهای چرب با زنجیره طولانی در لبنیات ها همچون لوریک اسید و اسید پالمیتیک،‌ ترشح برخی سلول های ایمنی از دیواره روده را تشدید و ورود آنها را به درون مغز،‌ تسهیل می کنند که این روند به تشدید برخی بیماری های دستگاه ایمنی و تضعیف این دستگاه منجر می شود.

به گفته محققان، بر اساس این بررسی می توان گفت که با استفاده از مصرف برخی مواد گروه لبنیات یا محدود کردن مصرف این مواد، بر روند درمانی بیماری هایی همچون ام اس،‌تاثیر گذاشت.

0 پسندیده شده
زهرا افرادی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.