Notice: Undefined property: wpdb::$get_charset_collate in /var/www/vhosts/salamati.ir/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 618

Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/salamati.ir/httpdocs/wp-content/plugins/doctor-profile/includes/helpers.php on line 510

Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/salamati.ir/httpdocs/wp-content/plugins/doctor-profile/includes/helpers.php on line 525
ارزش تغذیه ای پروتئین های گیاهی
524

ارزش تغذیه ای پروتئین های گیاهی

|
0 دیدگاه

فیبرها و پروتئین های گیاهی را از وعده های غذایی تان حذف نکنید مصرف ان ها کمک زیادی به لاغری و کاهش وزنتان خواهد کرد

و موجب افزایش احساس سیری شما خواهد شد فیبر موجود در این مواد غذایی برای افزایش سلامتی بدن بسیار مهم و تاثیرگذار هستند می توانند موجب احساس سیری تان شوند همچنین خواص درمانی زیادی در خود جای داده اند که از جمله می توانیم کمک به رفع مشکلات گوارشی و هضم بهتر غذا اشاره کنیم .

مطالعه جدید محققان نشان می دهد خوردن پروتئین گیاهی در مقایسه با پروتئین حیوانی، به حفظ احساس سیری در طولانی مدت کمک کرده و در نتیجه تا وعده غذایی بعد کمتر گرسنه می شوید.

 در این مطالعه ۴۳ مرد جوان دانمارکی در سه روز متفاوت سه وعده صبحانه متفاوت خوردند که فاصله هر یک باهم دو هفته بود. وعده های غذایی از لحاظ پروتئین حیوانی و گیاهی موجود در آن متفاوت بود: وعده غذایی اول شامل گوشت با پروتئین بالا و سیب زمینی بود؛ وعده غذایی دوم حاوی پروتئین بالا متشکل از حبوباتی شامل لوبیا و عدس و مقداری نخود بود؛ و وعده سوم حاوی مقداری حبوبات کم پروتئین همراه با برش های سیب زمینی بود.

محققان دریافتند مردانی که وعده غذایی دوم که حاوی پروتئین بالا متشکل از حبوبات را مصرف کرده بودند در مقایسه با مصرف دو وعده غذایی دیگر، احساس سیری بیشتر و گرسنگی کمتری را گزارش کرده بودند.

محققان همچنین دریافتند زمانیکه شرکت کنندگان وعده غذایی حاوی پروئین بالای گیاهی در صبحانه مصرف کردند، در مقایسه با دو نوع صبحانه دیگر، ۱۲ تا ۱۳ درصد کالری کمتری در وعده ناهار مصرف کرده بودند.

به گفته محققان، میزان بالای فیبر در وعده غذایی حاوی پروتئین بالای گیاهی در میزان بالای احساس سیری نقش دارد. فیبر و پروتئین با مکانیسم های متفاوتی در بدن عمل می کنند. بدن قادر به تجزیه فیبر نیست از اینرو این ماده غذایی تا زمان دفع در دستگاه گوارش باقی می ماند. اما پروتئین هضم شده و در بدن جذب می شود، از اینرو اجزای آن توسط بافت های بدن، از جمله مغز، مورد استفاده قرار می گیرد.

[click_like post_id='49173']

دانیال میکائیلی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.