223

غذاهای پرچرب کانون خطر سرطان

|
0 دیدگاه

 مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه همدان گفت: براساس تحقیقات پزشکان غذاهای پرچرب ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

غذاهای پرچرب کانون خطر سرطان

 ممصرف غذاهای حاوی چربی اشباع شده، کلسترول و رژیمی که چربی آن بالا است می‌تواند خطر ابتلا به سرطان‎ های پستان، پروستات، کولون و رکتوم را افزایش دهد.وی اضافه کرد: امروزه الگوهای غذایی پرچرب و نیز حاوی شیرینی و غذاهای شیرین فاقد مواد مغذی و معدنی است و به افزایش سرطان کمک می کند

کاظم زاده با تاکید بر لزوم مصرف گوشت‌ های کم‏ چرب در برنامه غذایی روزانه ، گفت: گوشت همواره یکی از وعده های غذایی روزانه محسوب می شود و بهتر است پیش از طبخ گوشت، چربی ها جدا شوند.وی به مصرف کنندگان توصیه کرد؛ از گوشت سفید به ویژه ماهی به جای گوشت قرمز استفاده کنند و پیش از پخت نیز پوست و چربی آن را جدا شود.

کاظم زاده در ادامه با اشاره به لزوم استفاده از مواد لبنی کم چرب گفت: محصولات لبنی کم ‌چرب دارای منابع کافی از پروتئین، ویتامین‎ها و مواد معدنی به ویژه کلسیم هستند.وی خاطرنشان کرد: همچنین مصرف غذاهای حاوی ویتامین A، بتاکاروتن و ویتامین C احتمال ابتلا به سرطان‌ها را کاهش می‎دهند.

وی با اشاره به جایگزین کردن میوه ‌ها و سبزی‎ ها به جای تنقلات سرخ شده، گفت: در رژیم غذایی روزانه از سبزی‎های برگی شکل و سبز تیره، زرد، نارنجی و میوه‏‎ها بویژه مرکبات استفاده کنید.مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه یادآور شد: سبزی‎ های خانواده کلم بیشترین کاهش‌ دهنده ابتلا به انواع سرطان‎ها هستند چرا که منابع مطلوب از فیبر، ویتامین‏‎ها و مواد معدنی را دارند.

وی توصیه کرد: با توجه به برچسب غذاها و میزان چربی و کالری و فیبر در آنها سعی شود برنامه غذایی مناسب روزانه مورد استفاده قرار گیرد.هم اکنون بیش از سه هزار نفر در همدان مبتلا به انواع سرطان هستند.

0 پسندیده شده
معصومه حیدری
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.