Notice: Undefined property: wpdb::$get_charset_collate in /var/www/vhosts/salamati.ir/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 618

Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/salamati.ir/httpdocs/wp-content/plugins/doctor-profile/includes/helpers.php on line 510

Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/salamati.ir/httpdocs/wp-content/plugins/doctor-profile/includes/helpers.php on line 525
میوه شادی بخش
402

میوه شادی بخش

|
0 دیدگاه

دانشجوی دکتری تخصصی طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی یزد خواص شگفت انگیز سیب پخته را تشریح کرد.

میوه شادی بخش

 محبوبه ابریشم کار، دانشجوی دکتری تخصصی طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فالوده سیب، اظهار داشت: سیب در متون طب سنتی ایران به نام تفاح آمده است. این میوه که در تمام فصول قابل دسترسی است فواید متنوعی دارد. به گفته وی سیب دارای عطریت و لطافت است و به همین دلیل مفرح (شادی بخش) و دارای آثار قلبی است،

همچنین سبب بهبود عملکرد مغز و کبد می‌شود. دانشجوی دکتری تخصصی طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی یزد ادامه داد: به طور خاص برای معده مفید است و سبب اصلاح اشتها و رفع عطش کاذب می شود. ابریشم کار بیان داشت: سیب پخته برای سرفه‌های خشک بسیار موثر است، در درمان وسواس، افسردگی، لاغری مفرط و تب بکار می‌رود. وی اضافه کرد:

مربای شکوفه آن در تقویت اعضای بدن موثر است. اگر به دنبال یک میان وعده خوشمزه، ارزان، بی دردسر و مناسب برای تمام سنین و مزاج‌ها هستید، توصیه ما به شما فالوده سیب است.

روش تهیه فالوده سیب:

پس از پوست کندن سیب آن را رنده کرده و با مقداری گلاب یا عرق بیدمشک و یک قاشق عسل بهم می‌زنیم تا کاملا مخلوط شود. می‌توان به ضرورت‌های خاص به آن زعفران یا عرق کاسنی شاهتره یا تخم خرفه اضافه کرد.

[click_like post_id='48540']

از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.