262

تمبرهندی دوست دارید؟

|
0 دیدگاه

تمبرهندی از جمله خوردنی‌هایی است که میوه نارس آن طعم ترشی دارد اما پس از رسیدن از مزه شیرین آن می‌توان برای خوشمزه کردن نوشیدنی‌ها، مربا و بستنی استفاده کرد.

تمبرهندی خام سرشار از ویتامین B، آهن، ‌منیزیم و پتاسیم است که تمامی آن‌ها برای سلامتی مفیدند. با این حال به رغم ادعاهای مختلف در مورد تاثیرات معجزه آسای این ماده خوراکی در درمان بیماری‌های متعدد از سرماخوردگی گرفته تا سرطان، تحقیقات انجام شده تاییدکننده این ادعا‌ها نیستند.

در طب قدیم در برخی فرهنگ‌های آفریقایی میوه تمبرهندی برای خنک کردن پیشانی فرد مبتلا به تب مورد استفاده داشته است. همچنین مردم چین و هند از این ماده برای حذف فلوراید اضافی بدن استفاده می‌کنند. وجود میزان بالایی از فلوراید در بدن موجب فلوئوروزیس استخوانی و تخریب استخوان‌ها و مفصل‌ها می‌شود.

در طب جدید نیز شواهد نشان می‌دهد عصاره پوسته تمبرهندی حاوی خواص پایین آورنده گلوکز و برای کنترل قندخون در مبتلایان به دیابت موثر است. متخصصان همچنین دریافته‌اند عصاره این ماده خواص آنتی اکسیدانی دارد که از آسیب دیدن کلیه به هنگام بالا بودن قندخون پیشگیری می‌کند.

متخصصان در برخی بررسی‌های خود ادعا کرده‌اند که عصاره تمبرهندی در پایین آوردن سطح کلسترول خون موثر است، هرچند آزمایش‌های انجام شده روی نمونه‌های حیوانی این ادعا را ثابت نکرده است.

0 پسندیده شده
دانیال میکائیلی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.