130

آلوده‌ترین وسیله در آشپزخانه

|
0 دیدگاه

کار‌شناسان بهداشتی هشدار می‌دهند که وسایل آشپزخانه می‌توانند جولانگاه انواع باکتری‌ها، ویروس‌ها و انگل‌های مرگبار باشند.

آن‌ها می‌گویند تخته آشپزخانه که انواع گوشت، مرغ، ماهی و سبزیجات بر روی آن خرد می‌شود، ۲۰۰ درصد بیشتر از زباله و حتی سایر وسایل کثیف در دنیا ناقل انواع میکروب‌ها، باکتری‌ها و انگل‌ها است.

کار‌شناسان با مطالعه و نمونه برداری از سطح این وسیله آشپزخانه مواردی مانند باکتری E.coli، سالمونلا، هلیکوباکتر را روی آن بدست آورده‌اند. آنها شست‌وشوی دقیق این وسیله، دسته‌ها و محیط آشپزخانه پس از خرد کردن گوشت و مرغ را توصیه اکید می‌کنند.

0 پسندیده شده
دانیال میکائیلی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.