134

مناسبترین آنتی بیوتیک شیرین ،آنتی ویروس و قارچ

|
0 دیدگاه
ازجمله مهمترین خاصیت عسل ضدمیکروب بودن انست ،که در درمان بسیاری از بیماریها مفید است و بعنوان یک انی بیوتیک بسیار قوی و شیرین می توانید از ان استفاده کنید

به گفته محققان عسل یک آنتی باکتریال بسیار قوی است که برای درمان هرنوع ویروسی قابل استفاده و مفید است.
به گفته یک تیم تحقیقاتی از دانشگاه سالورژینا میزان ضد میکروبی بودن عسل بسیار زیاد است و به دلیل خواص آنتی باکتریال قابل توجهی که دارد به تنهایی مانند یک آنتی بیوتیک عمل می‌کند.عسل دارای پراکسید هیدروژن، گلوکز و پلی فنول‌ها و همچنین به دلیل خاصیت اسیدی که داراست به شدت به باکتری‌ها حمله ور شده و آنها را تخریب می‌کند و تجمع باکتری را کند می‌کند؛ ضمن اینکه عسل ارتباط بین میکروب‌ها را مختل و شدت بین آنها را کاهش می‌دهد. به گفته محققین، عسل برای عفونت‌های قارچی و ویروسی نیز اعمال می‌شود و یک وسیله درمانی بی‌خطر، مفید، در دسترس و ارزان است و از خواص دیگر عسل نیز نباید غافل بود.
0 پسندیده شده
دانیال میکائیلی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.