228

پیشگیری از آلزایمر با معجزه رژیم ذهن و انگور!

|
0 دیدگاه

اثرات محافظتی انگور بر مغز برای پیشگیری از آلزایمر اغلب ما گاهی دچار نقصان در حافظه می شویم –شماره دوستمان را فراموش می کنیم، قرار ملاقات با دکتر یا پرداخت قبض را از یاد می بریم.

پیشگیری از آلزایمر با معجزه رژیم ذهن و انگور!

همینطور که سنمان بالاتر می رود ، ممکن است حملات فراموشی نشانه اولیه کاهش حافظه باشد که مشخصه…

اثرات محافظتی انگور بر مغز برای پیشگیری از آلزایمر

اغلب ما گاهی دچار نقصان در حافظه می شویم –شماره دوستمان را فراموش می کنیم، قرار ملاقات با دکتر یا پرداخت قبض را از یاد می بریم. همینطور که سنمان بالاتر می رود ، ممکن است حملات فراموشی نشانه اولیه کاهش حافظه باشد که مشخصه بیماری آلزایمر در مراحل اولیه است.

در حال حاضر محققان دانشگاه لس آنجلس کالیفرنیا بیان کرده اند که خوردن انگور دو بار در روز می تواند به بهبود تمرکز و حافظه افرادی که در مراحل اولیه کاهش حافظه هستند کمک کند.

به گفته دکتر دانیل اچ سیلورمن Daniel H. Silverman، سرپرست محققین ” این مطالعه تاثیر انگور به عنوان یک میوه کامل در مقابل ترکیبات جدا شده را بررسی کرد و نتیجه نشان داد که مصرف منظم انگور می تواند اثر محافظتی در برابر کاهش زود هنگام حافظه مرتبط با آلزایمر داشته باشد. ”

تحقیقات قبلی بر رسوراترول resveratrol، ترکیب یافت شده در انگور قرمز، متمرکز بود که عاملی شناخته شده برای جلوگیری از کاهش حافظه وابسته به سن است.

این آنتی اکسیدان به خاطر تاثیر مثبتی که بر هیپوکامپhippocampus می گذارد، شناخته شده است، منطقه ای از مغز که برای حافظه، یادگیری و خلق و خو ضروری است. در موش های مسن رسوراترول یادگیری فاصله و حافظه را بهبود بخشید و همزمان نوروژنز neurogenesisss ( رشد و توسعه سلول های عصبی ) را دو برابر کرد.

در این مطالعه کوچک جدید که در مجله تجربه پیری شناسی توسط محققان دانشگاه  UCLA منتشر شده به دنبال بررسیپتانسیل انگور به عنوان یک میوه کامل در کاهش زوال شناختی و اثرات دیگر پیری روی ۱۰۰۰ شرکت کننده با روال شناختی خفیف بودند.

به برخی از شرکت کنندگان دارونما داده شد در حالی که دیگران روزانه یک وعده پودر انگور برابر با حدود ۲.۵ فنجان انگور در روز به مدت ۶ ماه دریافت کردند. اسکن های مغزی برای اندازه گیری عملکرد شناختی در ابتدا و شش ماه پس از مصرف انگور انجام شد.

این یافته ها نشان داد کسانی که پودر انگور مصرف کرده بودند سطح سلامت متابولیکشان و فرایند پردازش ذهنی در مناطقی از مغز که اولین نشانه های آلزایمز در آن بروز می کند، بالا رفته بود.

کسانی که رژیم غذایی غنی شده با انگور را دنبال کرده بودند بهبود سوخت و ساز در مناطقی که مربوط به شناخت و عملکرد حافظه بوده است، نشان دادند. در همین حال شرکت کنندگان که دارونما مصرف می کردند کاهش سوخت و ساز قابل توجهی در این مناطق بحرانی مغز به نمایش گذاشتند.

محققان بر این باورند که انگور با کاهش استرس اکسیداتیو (استرس اکسیداتیو عدم تعادل میان تولید رادیکال های آزاد و دفاع های آنتی اکسیدانی تعریف می شود.حاصل استرس اکسیداتیو در بدن انواع سرطان‌، دیابت، نارسایی‌های قلبی، آسیب‌های مغزی، مشکلات عضلانی، پیری زودرس، آسیب‌های چشمی و در کل ضعف سیستم ایمنی بدن است.)

در مغزو بهبود سلامت جربان خون از سلامت مغز حمایت می کند. انگور همچنین به سطح سلامت ماده شیمیایی که برای پشتیبانی حافظه اهمیت دارد، کمک می کند و اثرات ضد التهابی مفیدی دارد. با این حال محققان اعتراف کردن که مطالعات بیشتری در جوامع انسانی برای تایید اثرات محافظتی انگور بر مغز نیاز است.

به گفته سیلورمن ” این مطالعه آزمایشی منجر به کشف شواهدی بر ایفای نقش مفید انگور بر اعصاب و سلامت قلب و عروق دارد با این حال مطالعات بالینی با گروه های بزرگتر برای اعلام اثرات مشاهده شده در این مطالعه مورد نیاز است. ”

رژیم غذایی ذهن Mind Diet برای پیشگیری از آلزایمر

خوراکی هایی هستند که مصرفشان اثرات محافظتی بر سلامت مغز دارد.آنچه می خوریم به برقرار نگه داشتن سلامت بدنمان از طریق دستگاه گوارش، با تنظیم کردن پاسخ های ایمن و التهابی کمک می کند.

مطالعه ای که در سال ۲۰۱۵ در مرکز پزشکی دانشگاه راش در شیکاگو انجام شد نشان داده که یک برنامه رژیم غذایی خاص می تواند احتمال ابتلا به آلزایمر را تا ۵۳ درصد کاهش دهد. اسم شناخته شده این رژیم ” رژیم غذایی ذهن “ است.

این برنامه ترکیبی از عناصر دو برنامه تغذیه ای محبوب دیگر است : رژیم غذایی مدیترانه ای و رژیم غذایی DASH  (این ۲۲ رژیم برای توقف پرفشاری خون هم کارایی دارند) در میان شرکت کنندگان افرادی بین سنین ۵۸ تا ۹۸ بودند. افرادی که رژیم غذایی پیشنهادی ذهن را پیروی کرده بودند سطح عملکرد ذهنیشان مانند افرادی بود که ۷.۵ سال از آن ها جوان تر بودند.

سبزیجات با برگ سبز

در این مطالعه مشخص شد که ۲ وعده سبزیجات برگ دار مانند کلم پیچ، اسفناج، کلم بروکلی،کولارد سبز collardsو سایر سبزیجات در هفته می تواند به سلامت مغز کمک کند. ۶۶۶ وعده یا بیشتر می تواند منجر به فواید بسیار زیادی شود. تحقیقات قبلی ارتباط بین ویتامین K و کم کردن زوال شناختی مغز را نشان داده بود.

هنگامیکه محققان مواد مغذی مصرف شده توسط افراد با کاهش زوال شناختی را مورد بررسی قرار دادند دریافتند که ویتامین K، فولات (اسید فولیک)،لوتئین (یک آنتی اکسیدان) و بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین AAA) به احتمال زیاد به سلامت مغز کمک می کنند.

گردو

آجیل بخشی از رژیم غذایی ذهن است که می تواند اثرات مثبت روی حافظه و توسعه موتور آن داشته باشد. یک مطالعه که توسط موسسه دولتنی نیویورک برای تحقیقات پایه معلولیت رشدی انجام شد نشان داد.

موش هایی که روزانه یک چهارم فنجان گردو مصرف می کردند موتور حافظه شان توسعه پیدا کرده و به میزان قابل توجهی اضطرابشان بهبود پیدا کرده است. موش ها در زمینه هماهنگی، مهارت های روانی و توانایی یادگیری مورد آزمایش قرار گرفتند.

روغن زیتون

مصرف روغن زیتون در رژیم غذایی مدیترانه ای نسبت به سایر رژیم های غذایی از مدت ها قبل با سلامت مغز مرتبط دانسته شده است. در یک مطالعه در سال ۲۰۱۲ مشخص شد که روغن زیتون بکر برای بهبود یادگیری و معکوس کردن روند کاهش حافظه در اثر پیری تاثیر زیادی دارد. پژوهشگران معتقدند که این اثر به دلیل وجود پلی فنل ها در این روغن است.

این روغن همچنین به مبارزه در مقابل ADDLs کمک می کند، پروتئین هایی که مغز را سمی کرده و باعث بروز آلزایمر می شوند.

0 پسندیده شده
معصومه حیدری
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.