249

از خواص مفید بادام چه می دانید؟ (بخش۱)

|
0 دیدگاه

بادام یکی از تنقلات خوشمزه ای است که مبع غنی از فولیک اسید و ویتامین E می باشد. اما این تمام خواص بادام نیست.فواید بادام و خواص آن را در این بخش مشاهده می کنید.

فواید سلامتی بادام

بادام یکی از انواع آجیل هایی است که در ایران به وفور یافت می شود و خواص فوق العاده آن باعث شده که در لیست مواد مغذی و مفید قرار گیرد.با وجود داشتن چربی بالا، بادام بسیار مغذی می باشد بادام دانه های خوراکی است که بر روی درخت Prunus dulcis، معمولا به نام درخت بادام رشد می کند. بادام بومی شرق میانه است اما در حال حاضر ایالات متحده بزرگترین تولید کننده در جهان است. بادام در فروشگاه ها معمولاً بدون پوست به فروش می رسد و نیز به صورت خام یا بو داده به فروش می رسد. در اینجا ۹ تا از فواید سلامتی مبتنی بر شواهد آورده می شود.

۱٫ بادام مقدار عظیمی از مواد مغذی دارد

بادام مشخصات مواد مغذی فوق العاده قابل ملاحظه را به رخ می کشد.

۱ اونس ( ۲۸ گرم ) یا تعداد انگشت شماری از بادام حاوی:

فیبر:۳٫۵ گرم است.

پروتئین:۶ گرم.

چربی:۱۴ گرم (۹ تا از منو اشباع شده ).

ویتامین :E 37 % از RDA.

منگنز:۳۲ درصد از RDA.

منیزیم:۲۰٪ از RDA.

همچنین حاوی مقدار مناسبی از مس، ویتامین B2 ( ریبوفلاوین ) و فسفر است.

این مقدار بادام تنها ۱۶۱ کالری و ۲٫۵ گرم کربوهیدرات قابل هضم تولید می کند.

همچنین مهم است که توجه داشته باشید ۱۰ – ۱۵ ٪ از کالری بادام توسط بدن جذب نمی شود چرا که دسترسی و شکستن این چربی بیش از حد دشوار است.

بادام نیز اسید فیتیک بالایی دارد ماده ای که به مواد معدنی خاصی متصل می شود و مانع از جذب آنها است. این به این معنی است که مقدار آهن، روی و کلسیم که از بادام دریافت خواهد شد تا حدودی کاهش می یابد.

در انتها:بادام، آجیل درختی بسیار محبوب است. بادام چربی های سالم اشباع نشده بالا، فیبر، پروتئین و مواد مغذی مختلف مهمی دارد.

۲٫ بادام دارای آنتی اکسیدان هایی است

بادام منبع فوق العاده از آنتی اکسیدان ها است.

آنتی اکسیدان ها به محافظت در برابر استرس اکسیداتیو که می تواند به مولکول در سلول ها آسیب و به پیری و بیماری هایی مانند سرطان منجر شود کمک می کند.

آنتی اکسیدان قوی در بادام عمدتاً در لایه قهوه ای پوست متمرکز شده است.

به همین دلیل، کندن پوست بادام، بهترین انتخاب از منظر سلامتی نیست.

کارآزمایی بالینی روی ۶۰ مرد سیگاری نشان داد که ۸۴ گرم ( حدود ۳ اونس ) بادام در طول روز بیومارکرهای استرس اکسیداتیو را ۲۳ – ۳۴ ٪ در طی یک دوره ۴ هفته کاهش داد.

این یافته ها از مطالعه دیگری، که نشان می دهد خوردن بادام با وعده های غذایی اصلی، بعضی از مارکرهای آسیب اکسیداتیو کاهش می یابد حمایت می کند.

در انتها:بادام آنتی اکسیدان های بالایی دارد که می تواند سلول های شما را از آسیب های اکسیداتیو، عامل عمده پیری و بیماری محافظت نماید.

۳٫ بادام سرشار از ویتامین E و از غشای سلولی شما در برابر آسیب محافظت می کند

ویتامین E از آنتی اکسیدان محلول در چربی است.

این آنتی اکسیدان ها تمایل به ساخت در غشای سلولی در بدن دارند و از سلول ها در برابر آسیب اکسیداتیو محفاظت می کند.

بادام از بهترین منابع ویتامین E در جهان هستند تنها با یک اونس، ۳۷٪ از مصرف روزانه را تامین می کند.

مطالعات متعدد نشان می دهد مصرف ویتامین E بالا با نرخ پایین تر بیماری های قلبی، سرطان و بیماری آلزایمر در ارتباط است.

در انتها:بادام در جهان از بهترین منابع ویتامین E است مصرف کافی ویتامین E در غذاها با فواید سلامتی متعددی مرتبط است.

0 پسندیده شده
دانیال میکائیلی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.