713

خواص و طرز تهیه شیر بادام

|
0 دیدگاه

برای به دست آوردن شیر بادام که آن هم خواص بسیار دارد، می توانید مقداری از مغز بادام را به صورت خام و تفت نداده آسیاب کنید تا به پودری تبدیل شود که بتوانید به نسبت مساوی آن را با شکر مخلوط کنید. آنگاه به اندازه ای آب به این مخلوط بیفزایید که به شکل شیر درآید.

برخی از خواص شیر بادام از این قرار است:

ـ رفع خشکی دهان و زبان است.

ـ مسکن دردهای گلو و خلط آوری خوب برای هنگامی است که مجرای حلق به دلیل سرفه های زیاد یا شدید، سخت شده است.

ـ ناراحتی های قسمت حلق و حنجره را رفع می کند.

ـ تنگی نفس را بخصوص در افراد مسن کاهش می دهد.

ـ خارج کننده سنگ از مثانه است.

ـ یک آبرسان طبیعی به بدن محسوب می شود.

ـ از آن می توان برای نرم کردن پوست و زیبایی و طراوت آن بهره برد.

0 پسندیده شده

دانیال میکائیلی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.