226

از زیاده‌روی در مصرف شیرینی و شکلات تا پیری و افتادگی پوست

|
0 دیدگاه

ادامه این روند باعث می‌شود که آنزیم‌های تولیدکننده التهاب از طریق نوعی فرآیند اکسیداتیو به‌نام گلیسیشن، به کلاژن موجود در بدن متصل شوند.

زیاده روی ممنوع

این فرآیند،‌ کلاژن و الاستین را تجزیه می‌کند و درنهایت حالت‌های پیری، افتادگی و چین‌خوردگی را در پوست افراد به‌وجود می‌آورد.  بدن انسان‌ها، کربوهیدرات‌های ساده مانند قندهای تصفیه‌شده و آرد سفید (درست مانند ترکیب موجود در شیرینی‌ها) را تجزیه می‌کند، آن‌ها را سریعا به گلوکز تبدیل می‌سازد و گلوکز تولیدشده را روانه جریان خون می‌کند.

در این حالت، بدن نیز برای مقابله با بالا رفتن سطح گلوکز، ‌ترشح انسولین را به‌عنوان واکنش انتخاب می‌کند. ادامه این روند باعث می‌شود که آنزیم‌های تولیدکننده التهاب از طریق نوعی فرآیند اکسیداتیو به‌نام گلیسیشن، به کلاژن موجود در بدن متصل شوند.

این فرآیند،‌ کلاژن و الاستین را تجزیه می‌کند و درنهایت حالت‌های پیری، افتادگی و چین‌خوردگی را در پوست افراد به‌وجود می‌آورد. گلیسیشن نه‌تنها حالت پیری پوست را افزایش می‌دهد، ‌بلکه می‌تواند مشکلات پوستی خاص مانند آکنه‌ها و روزاسه را تشدید کند.

هرچه میزان مصرف قند در رژیم غذایی افراد بیشتر باشد و ما تمایل به مصرف حجم بیشتری از شکلات‌ها و شیرینی‌ها داشته باشیم، احتمال این‌که مشکل مقاومت به انسولین در بدن افراد ایجاد شود نیز افزایش می‌یابد.

دانستن این نکته که کدام مواد غذایی از نظر شاخص گلایسمیک در گروه‌های خاص قرار می‌گیرند، به ما کمک می‌کند تا رژیم غذایی سالمی را انتخاب کنیم و شرایط پوست خودمان را به شرایط مطلوب‌تری برسانیم. درواقع، همه ما باید تا حد امکان از مصرف مواد غذایی سرشار از قند و دارای شاخص گلایسمیک بالا صرف نظر کنیم.

 

0 پسندیده شده

دانیال میکائیلی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.