206

کاهش مصرف شیرینی‌ها و افزایش زیبایی پوست

|
0 دیدگاه

کاهش مصرف شیرینی‌ و شکلات در ایام نوروز می‌تواند باعث افزایش زیبایی و شادابی پوست شود .

زیبایی پوست

دو نکته کلیدی درباره نحوه تاثیرگذاری قندها بر پوست وجود دارد: اول این‌که قندها خودشان التهاب را تحریک می‌کنند و دوم این‌که به کلاژن متصل می‌شوند و درنهایت به سلول‌های پوستی آسیب می‌رسانند. به همین دلیل، پایین آوردن میزان قند مصرفی (با کم کردن مصرف شیرینی و شکلات) و انواع مواد غذایی دارای شاخص گلایسمیک بالا، ظاهر پوست را بهتر می‌کند.

افزایش سطح انسولین در جریان خون نیز به‌وجود آمدن تغییراتی را تحریک می‌کند که می‌توانند به رشد سلول‌های مسدودکننده منافذ و تولید بیش از حد چربی در غدد پوست منجر شوند. با وجود تمام این مسائل، شما می‌توانید رویکرد مناسبی را برای حفظ زیبایی و سلامت پوست خودتان انتخاب کنید که به‌طور کلی شامل دو بخش عمده است:

انتخاب‌های غذایی سالم و کاهش مصرف قندهای تصفیه‌شده. امروزه دانشمندان می‌دانند که تغذیه سالم، مکمل مهمی در کنار روش‌های درمانی مختلف است، چون رابطه مستقیمی بین مواد غذایی مصرفی و شکل‌گیری مشکلات پوستی وجود دارد. با توجه به همین نکات، انتخاب‌های غذایی شما باید هوشمندانه باشند و مواد غذایی دارای شاخص گلایسمیک پایین را شامل شوند.

انواع سبزی‌ها یا مواد غذایی حاوی قندهای طبیعی مانند میوه‌ها و غلات سبوس‌دار، بهترین گزینه‌های غذایی برای افزایش سلامت، زیبایی و شادابی پوست شما به شمار می‌روند.

0 پسندیده شده

دانیال میکائیلی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.