Notice: Undefined property: wpdb::$get_charset_collate in /var/www/vhosts/salamati.ir/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 618

Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/salamati.ir/httpdocs/wp-content/plugins/doctor-profile/includes/helpers.php on line 510

Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/salamati.ir/httpdocs/wp-content/plugins/doctor-profile/includes/helpers.php on line 525
ارتباط مصرف چربی بعد از یائسگی و ریسک سرطان سینه
274

ارتباط مصرف چربی بعد از یائسگی و ریسک سرطان سینه

|
0 دیدگاه

طبق یک تحقیق جدید، مصرف بالای چربی های اشباع شده بعد از دوره یائسگی موجب افزایش ریسک ابتلا به سرطان سینه می شود.

ارتباط مصرف چربی بعد از یائسگی و ریسک سرطان سینه

به گفته محققان دانشگاه نیویورک، درحالیکه اضافه وزن ناسالم بعد از یائسگی موجب افزایش ریسک ابتلا به سرطان سینه می شود، اما بخش عمده آن مربوط به نوع چربی ای است که موجب ایجاد توده چربی در سینه می شود.

محققان دریافته اند سهم بالای وجود اسیدهای چرب اشباع شده در سینه زنان بعد از دوره یائسگی به شکل خاصی موجب افزیاش این ریسک می شود. به گفته محققان، چربی های اشباع از محصولات حیوانی نظیر پنیر، گوشت های چرب، و دسرهای لبنی و همچنین روغن های مناطق گرمسیری نظیر روغن پالم حاصل می شوند.

نقش چربی در ابتلا به سرطان سینه و پیشرفت آن به شکل گسترده ای با استفاده از شاخص توده بدنی و مصرف چربی رژیمی مورد مطالعه واقع شده است. اما هنوز مکانیسم دقیق مربوط به افزایش ریسک این بیماری در زنان یائسه با شاخص توده بدنی بالا به طور کامل مشخص نشده است.

یک احتمال مربوط به افزایش تولید استروژن یا ادیپوکین، که پروتئین سیگنال دهنده سلولی ترشح شده از طریق بافت چربی است، عنوان می شود.

محققان دریافتند وجود نسبت بیشتر اسیدهای چرب اشباع شده و نسبت کمتر اسیدهای چرب مونواشباع در بافت سینه زنان یائسه مبتلا به سرطان سینه تهاجمی در مقایسه با زنان دارای توده خوش خیم در سینه مشخص شد.

[click_like post_id='103949']

از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.